Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najdraža igračka

Pronađen Vrdoljakov skuter, već za vikend njim će u Njivice

'29.07.2013., Zagreb - Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak vozi se na skuteru na posao. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
Sanjin Strukić/PIXSELL
31.07.2013.
u 14:33

Još u ponedjeljak popodne kovao je planove da će novim ljubimcem za vikend na Krk, a u utorak ujutro shvatio je da ga nema

Nakon što su ministru Ivanu Vrdoljaku u ponedjeljak ukrali njegov narančasti skuter modela Kymco Downtown, njegova najdraža igračka pronađena je danas u garaži susjedne zgrade.

 – Nisam mogao vjerovati. Kad sam krenuo na posao, motora nije bilo tamo gdje sam ga ostavio, ali, nasreću, pronašli su ga. Kradljivci su mi uzeli i kacigu te policu osiguranja koja je bila u pretincu. Uništena je i brava i plastika oko nje pa se procjenjuje da je šteta nekoliko tisuća kuna, ali još ne znam točno koliko – rekao je Vrdoljak.

 Kako neslužbeno doznajemo, motor je u susjednoj garaži, u drugoj podzemnoj etaži, pronašao domar te obavijestio policiju. Ministar bi skuter trebao dobiti uskoro, tako da će ipak s njim u Njivice ovaj vikend. Podsjetimo, ministar motor vozi od 17. godine, a skuter je kupio prije dva mjeseca i platio je nešto više od 30 tisuća kuna.

 – Obožavam motore i brzine. Volim osjetiti vjetar u leđima, ali to je zapravo razlog zbog kojeg ne smijem kupiti nikakav “nabrijaniji” motor – rekao je.

>>Vrdoljak: Strana ulaganja u godinu dana porasla šest puta

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije