Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODRŽIVI RAZVOJ

Ministrica Tramišak uručila 30 ugovora vrijednih više od 8 milijuna kuna

Slavonski Brod: Ministrica Tramišak uručila ugovore jedinicama lokalne samouprave
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/4
29.03.2021.
u 20:30

Ugovori su dodijeljeni predstavnicima 26 općina Brodsko-posavske županije, Gradu Novoj Gradiški i Brodsko-posavskoj županiji

Ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak u ponedjeljak je uručila 30 ugovora predstavnicima jedinica lokalne samouprave Brodsko-posavske županije. Riječ je više od 8 milijuna kuna vrijednim ugovorima iz Programa podrške brdsko-planinskim područjima i Programa održivog razvoja lokalne zajednice.

Ugovori su dodijeljeni  predstavnicima 26 općina Brodsko-posavske županije, Gradu Novoj Gradiški i Brodsko-posavskoj županiji, čiji je župan Danijel Marušić potpisao dva ugovora. Riječ je o ugovorima za projekte „S osmijehom do škole i posla“ i "Modernizacija operacijskih sala u Općoj bolnici Nova Gradiška".

- Ovi ugovori zasigurno će imati značajan učinak na razvoj lokalne zajednice. Putem njih omoguavaju se i potpomažu ulaganja upravo u onu malu, lokalnu, komunalnu infrastrukturu koja ima značaj za društveni, gospodarski i socijalni oporavak i revitalizaciju lokalnih zajednica. općine s područja Brodsko-posavske županije prijavile su upravo one projekte koje su oni prepoznali da su im lokalna potreba i da će podići kvalitetu života njihovih građana - rekla je ministrica Tramišak.

Ona je istaknula kako se na području ove županije provodi ili je provedeno više od dvije milijarde kuna ugovorenih europskih projekata.

Ne propustite specijal Večernjeg lista: Hrvatska - 30 godina neovisnosti

Komentara 1

DU
Deleted user
22:48 29.03.2021.

gdje su tvornice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije