Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oboje pristali na duel

Zoran Milanović potvrdio dolazak na sučeljavanje, večeras nova debata na HTV-u

Sučeljavanje kandidata Kolinde Grabar Kitarović i Zorana Milanovića
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
02.01.2020.
u 10:03

Sučeljavanje na HTV-u počinje u 20.05, trajat će stotinjak minuta, vodit će ga Zrinka Grancarić i Mislav Togonal

Večeras će se na Prvom programu HTV-a održati drugo izborno sučeljavanje jer su svoj dolazak potvrdili i Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović.

– Sučeljavanje će se održati, u što nismo ni sumnjali. Iz izbornog tima Kolinde Grabar-Kitarović službena potvrda dolaska stigla nam je još tijekom prošlog tjedna, dok je iz tima Zorana Milanovića službena potvrda o dolasku na naše večerašnje sučeljavanje stigla jutros – potvrdila nam je jutros rukovoditeljica Informativno-medijskog servisa HTV-a Katarina Periša Čakarun.

Sučeljavanje na HTV-u počinje u 20.05, trajat će stotinjak minuta, vodit će ga Zrinka Grancarić i Mislav Togonal, a urednički će ga potpisati Ana Jelinić, Branko Nađvinski i Katarina Periša Čakarun.

Sutra bi se, posljednji put u televizijskom sučeljavanju prije samih izbora, Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović trebali pojaviti na Novoj TV, no do ovog trenutka na Novoj TV još uvijek nemaju i službene potvrde o dolasku na to sučeljavanje. 

Komentara 49

BR
_branitelj_
10:41 02.01.2020.

Ja kao branitelj i domoljub ne mogu glasati za Kolindu koja je sa Carlom del Ponte slavila uz šampanjac uhićenje generala Gotovine...

Avatar Hazl113
Hazl113
10:51 02.01.2020.

Još nisam vidio ovo koliko se HDZ-ovci i Bandićevci boje Milanovića. Gospodo HDZ-ovci koji ovdje dežuraju (nadam se da ćete biti plaćeni), u strahu su velike oči. Smirite se malo. Ako pobijedi, država će biti daleko poštenija. No ne sekirajte se, moj glas neće dobiti niti jedan kandidat. Dobit će ga treći.

BO
bolonjez
10:25 02.01.2020.

Zoki ce opet, kao i u dosadasnjim suceljavanjima, potvrdit svoju aroganciju i bahatost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije