Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mislila da će uspjeti

Kupila jaja u supermarketu pa se i sama iznenadila kada su se izlegla tri pačića

pačići
Foto: Instagram
1/2
17.06.2020.
u 09:51

Charli Lello pomislila je kako bi bilo dobro kada bi sama mogla pomoći pačićima da se izlegu pa je kupila pačja jaja, no s obzirom da su kupljena u supermarketu nije polagala previše nade

Djevojka Charli Lello dane u izolaciji zbog koronavirusa odlučila je skratiti uzgojem pačića. I to ne običnih pačića, već onih koji su se izlegli iz jaja koja je kupila u lokalnom supermarketu.

Ova ljubiteljica životinja pomislila je kako bi bilo dobro kada bi sama mogla pomoći pačićima da se izlegu pa je kupila pačja jaja. Ideju je dobila nakon što je na YouTubeu vidjela kako je netko izlegao prepelicu iz prepeličjeg jaja.

– Dok sam bila u supermarketu vidjela sam pačja jaja i pomislila sam možda bi upalilo. Bila sam jako uzbuđena, no i dalje sam mislila kako su to jaja iz supermarketa i da će biti jako teško – prepričala je 29-godišnja Charli Lello.

 

Međutim, unatoč svojim sumnjama, odlučila je pokušati. Kupila je šest jaja i stavljala ih je u inkubator tri puta dnevno. Od njih šest, tri su se izlegla i na svijet su došli Beep, Peep i Meep.

Budući da je priča poprilično neobična, 29-godišnjakinja je otvorila Instagram profil pačića na kojem redovito objavljuje kako njezini novi ljubimci napreduju.

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Starilav
05:11 17.07.2020.

Stavila ih je tri puta dnevno u inkubator!? Kakav je "stručnjak" napisao ovu glupost!? A i cijeli tekst je nebuloza...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije