Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koristan savjet

Renovirala kuću pa ispod tapete pronašla poruku staru 22 godine: 'To me zbilja razljutilo'

Foto: Facebook
16.06.2020.
u 11:32

Australka je skidala tapete sa zidova pa pronašla poruku prijašnjeg vlasnika koji ju je napisao 21. prosinca 1997. godine

Kada je jedna Australka počela renovirati kuću, nije ni slutila da će u zidu pronaći poruku prijašnjeg vlasnika.

Ona je, naime, skidala tapete sa zidova, a kada je skinula jednu tapetu, ispod nje se nalazila poruka iz 1997. godine. Napisao ju je Jon, prijašnji vlasnik i to 21. prosinca.

"Ako ćete postavljati tapete u ovu sobu ponovno, trebat će vam osam rola tapeta. Kupio sam samo šest rola po 17 dolara 5. prosinca 1997. godine i nisam imao dovoljno. To me zbilja razljutilo" pisalo je u poruci.

Foto: Daniel Pavlić

Poruka je odmah postala viralni hit.

"Možete osjetiti njegovu frustraciju", jedan je od komentara.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
marijaqwer
14:56 16.06.2020.

I mene frustira ovaj članak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije