Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brend

Karlovačkoj pivovari novo ime - Heineken Hrvatska

pivovara
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
22.02.2013.
u 12:24

Karlovačka tvrtka, čija tradicija seže u davnu 1854. okreće novu stranicu, iako iz Uprave poručuju da neće biti značajnih promjena

Karlovačka pivovara odlazi u povijest. Ime nove tvrtke koja će se i dalje u istim proizvodnim pogonima nastaviti baviti proizvodnjom piva bit će Heineken Hrvatska. Novost je to koju je objavio Alexsander Gerschbacher, predsjednik Uprave tvrtke.

 Heineken se na promjenu imena odlučio nakon deset godina otkako je ugledna svjetska korporacija preuzele upravljenje tvrtkom. Tako je Karlovačka pivovara, kojoj tradicija seže u davnu 1854. okrenula novu stranicu u svojoj povijesti. Ipak, iz uprave poručuju da se s novim imenom neće promijeniti puno toga.

 –Za zaposlenike to ne donosi apsolutno nikakve novosti. Ovo će i dalje ostati crvena pivovara i ništa se vezano za vizualni identitet, ali ni u brendovima koje proizvodimo neće mijenjati. Tako će se i dalje ovde nastaviti raditi karlovačko pivo i svi drugi proizvodi sa stoljetnom tradicijom. S druge strane, iznimno sam ponosam što u Heineken grupaciji ova pivovara ima iznimno visok ugled i što se u ovim pogonima puni heineken. To je dokaz da se ovdje, osim poštivanja tradicije, radi i po visokim svjetskim standardima – zaključio je Gerschbacher.

 Kao dokaz da se u, sada već bivšoj, Karlovačkoj pivovari nastavlja s razvojem i novim investicijama premijerno je predstavljeno novo pivo. Na tržištu će se naći pod imenom Sokol. Riječ je o proizvodu nižeg cjenovnog razreda za kojeg, kako tvrde u pivovari, danas zbog krize i recesije vlada vrlo velik interes.

 Iako još nisu zbrojeni svi polovni rezultati Gerschbacer je rekao da će prošla godina biti zapamćena po padu od tri do četiri posto. Ipak, s obzirom na poslovno okruženje, smatraju je uspješnom.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
12:43 22.02.2013.

promjena imena ne donosi nista vec kvalitet i pakovanje,tj okus piva jedina pivo koje zadovoljava moj okus je zlatorog pivo,jer sadrzi prirodni hmelj,sve ostalo kemija

Avatar TvojUjko
TvojUjko
13:15 22.02.2013.

Ostala nam je još samo zastava i nju čemo uskoro promijeniti...

RO
roko511
16:04 22.02.2013.

Stari sam Karlovčan .Pivo Karlovačke pivovare 60 -70 -80 -godina je bilo izvanredno .Ovo sada što se prodaje je sramota , prodaje se voda ,bez ukusa ,bez pjene ,kvaliteta 0. Uništeno je sve u Karlovcu ,tvornice pa i najveća tradicijae pa i najveća tradicija Karlovačko pivo, dođe mi da plačem od muke .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije