Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
motivi nejasni

Istražni zatvor za sisačke poduzetnike zbog nanošenja teških ozljeda

Sisak: Obnovljena zgrada Županijskog i Općinskog suda
Nikola Cutuk/PIXSELL
07.06.2022.
u 14:37

Priča se počela raspletati nakon teške prometne nesreće koju je, vozeći u alkoholiziranom stanju s 1,59 promila alkohola u krvi, izazvao najmlađi sudionik događaja Tomislav F.

Istražni sudac Općinskog suda u Sisku odredio je istražni zatvor protiv dvojice sisačkih poduzetnika Dražena K. (1970.) i Adema D. (1969.) zbog nanošenja ozljeda poznatom sisačkom poduzetniku i hotelijeru Ivici K. (1966.) i njegovu šogoru Tomislavu F. (1988.).

Sve se dogodilo još 30. svibnja, a priča se počela raspletati nakon teške prometne nesreće koju je, vozeći u alkoholiziranom stanju s 1,59 promila alkohola u krvi, izazvao najmlađi sudionik događaja Tomislav F. On je u automobilu vozio Ivicu K., te je oko 22 sata na križanju sisačkih ulica Augusta Cesarca i Hrvatskih domobrana velikom brzinom udario u zid. U nesreći je Tomislav, ocijenjeno je u bolnici, zadobio lakše, a Ivica teške tjelesne ozljede te je policija protiv Tomislava F. podnijela kaznenu prijavu za izazivanje prometne nesreće.

No, policija je ubrzo doznala i za sukob koji je prethodio ovoj prometnoj nesreći, kao i da se, navodno, nesreća dogodila dok je dvojac bježao od napadača koji su ih neposredno prije pretukli u jednom ugostiteljskom objektu.

Nakon nekoliko dana istrage policija je uhitila Dražena K. i Adema F. te protiv njih podnijela kaznenu prijavu, a DORH podnio i zahtjev za istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela ili počinjenja težeg djela što je sudac istrage prihvatio i osumnjičenicima odredio istražni zatvor. Općinsko državno odvjetništvo tereti dvojac da su počinili kazneno djelo teške tjelesne ozljede i teške tjelesne ozljede u pokušaju.

Naime, kako stoji u objavljenim detaljima postoji osnovana sumnja da su se Dražen i Adem u ugostiteljskom objektu na području Siska, verbalno sukobili s Ivicom i Tomislavom. Tada je Dražen K., u nakani da ga teže ozlijedi, metalnom palicom udario 56-godišnjeg Ivicu K.po glavi i tijelu, pri čemu mu je nanio teške tjelesne ozljede. Nakon toga je Ivičin šogor Tomislav F.  pokušao pomoći 56-godišnjem oštećeniku, no 53-godišnji Adem D. je fizički nasrnuo na 34-godišnjaka te mu, u cilju da ga teško ozlijedi, manjim nožem zadao više ubodnih rana po tijelu i lakše ga ozlijedio.

Motivi sukoba su još nejasni.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije