Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD 17.30 SATI

Inauguraciju Joea Bidena pratite na Večernji TV-u: Donosimo pregled događanja i analize uglednih stručnjaka

Dress Rehearsal Ahead of Biden Inauguration
Greg Nash - Pool via CNP/DPA/PIXSELL
20.01.2021.
u 08:38

U našem studiju ugostit ćemo niz stručnjaka i političkih komentatora

U Washingtonu se danas održava inauguracija izabranog predsjednika Joea Bidena. Biden će prisegnuti kao 46. američki predsjednik, nakon kaotičnog izbornog procesa u zemlji koja je i dalje podijeljena neutemeljenim tvrdnjama odlazećeg predsjednika Donalda Trumpa o izbornoj prijevari. 

Događaje u Washingtonu budno će pratiti i ekipa Večernjeg lista u posebnoj emisiji od 17.30 sati. U tri sata specijalnog programa u našem studiju ugostit ćemo niz stručnjaka i političkih komentatora: profesoricu Marijanu Grbešu, profesora Božu Skoku, stručnjaka za sigurnost Alenka Ribića, Matu Granića, dugogodišnjeg šefa hrvatske diplomacije u vrijeme predsjednika Tuđmana i posebnog savjetnika premijera Andreja Plenkovića. Nadalje, događaje će komentirati i naši ugledni novinari i kolumnisti Robert Bubalo, Hassan Haidar Diab, Denis Romac, Borislav Ristić te Tomislav Krasnec.

>> VIDEO Životna priča Joe Bidena

Ključne riječi

Komentara 4

HD
HDZLGBT
09:29 20.01.2021.

Šteta što Bidenov mozak ovo nije doživio.

SO
Sotony
13:24 20.01.2021.

Vratite nam trumpa

Avatar Vakserčina
Vakserčina
12:15 20.01.2021.

Lik je toliko nesposoban da mu se zbog zdravstvenog stanja nebi moglo suditi za pusta seksualna zlostavljanja koje je počinio dok je još bio na ovom svijetu. Ali još uvjek može biti predsjednik sa gumbićem nuklearnih projektila.. Amerika je dobila duha za predsjednika. Ali ne onoga dobroga iz aladinove lampe..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije