Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajedno

HSP i Autohtona - HSP potpisali koalicijski sporazum

\'04.03.2011. Primorska, Zagreb - Na konferenciji za tisak u HSP-u danas su Danijel Srb, Slobodan Lang i Zeljko Sacic iznijeli svoje vidjenje rjesenja slucaja Purda Photo: Patrik Macek/PIXSELL\'
\'Patrik Macek/PIXSELL\'
17.06.2011.
u 13:36

Ova koalicija nastupit će u svim izbornim jedinicama pod imenom Hrvatska stranka prava

Danas je u središnjici Hrvatske stranke prava potpisan koalicijski sporazum između Hrvatske stranke prava i Autohtone - Hrvatske stranka prava.

Koalicijski sporazum potpisali su predsjednik Autohtone - Hrvatske stranke prava Dražen Keleminec i predsjednik Hrvatske stranke prava Daniel Srb. Koalicijski sporazum utvrđuje međusobne odnose za nastup na parlamentarnim izborima koji će se održati krajem 2011. ili početkom 2012. godine - stoji u priopćenju koje potpisuje Keleminec.

Ova koalicija nastupit će u svim izbornim jedinicama pod imenom Hrvatska stranka prava. Zadnja istraživanja javnosti pokazuju da je Hrvatska stranka prava postala treća stranka u Hrvatskoj sa 6,1 posto glasova.

Ključne riječi
hsp

Komentara 6

JI
jimbeam
18:26 18.06.2011.

Au,sad vas ima

VE
velikazmija
10:26 19.06.2011.

dobro da se udružuju --da se ne usitnjuju glasovi -- po mone svi desni trbali bi biti jedna stranka --isto ka i lijevičari --

VE
velikazmija
19:20 19.06.2011.

ako ovo potraje a hoćesvi će lijevi završiti u vrapču a pola u jankomiru i imat ce dvi ekipe sa rezervama -- lijevi što vam je -- za boga miloga ----

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije