Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČAN ISHOD

FOTO Na terenu policija i bageri: Policija pretražuje divlji deponij u potrazi za tijelom malene Danke

Bor: Policija je započela pretragu deponija za malom Dankom
Foto: M.M./ATAImages
1/6
04.04.2024.
u 12:16

Desetodnevna međunarodna potraga za dvogodišnjom djevojčicom Dankom Ilić iz okolice Bora, čiji nestanak je prijavljen u utorak 26. ožujka, okončana je u četvrtak viješću o njezinoj smrti u prometnoj nesreći.

Policija je započela pretragu deponija nakon što je potvrđeno da je 2-godišnja Danka Ilić, čiji je nestanak prijavljen prošlog utorka u Banjskom Polju kod Bora, ubijena. Deponij na koji je odneseno tijelo ubijene Danke nalazi se na Starobanjskom putu, pri početku skretanja s glavnog puta na relaciji Brestovička Banja - Brestovac, pojašnjava Blic. Tu se sada ponovno nalazi velik broj pripadnika policije i inspektora, kao i dva bagera, dodaje srpski portal.

Da podsjetimo, desetodnevna međunarodna potraga za dvogodišnjom djevojčicom Dankom Ilić iz okolice Bora, čiji nestanak je prijavljen u utorak 26. ožujka, okončana je u četvrtak viješću o njezinoj smrti u prometnoj nesreći. Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić priopćio je na izvanrednoj sjednici vlade da je ona ubijena i da su uhićene dvije osobe, a mediji - pozivajući se na policijske izvore - javljaju da su djevojčicu automobilom usmrtila dva djelatnika lokalnog komunalnog poduzeća, a potom bacila tijelo na deponij nedaleko od Bora.

Bor: Policija je započela pretragu deponija za malom Dankom
1/6

"Imamo loše vijesti... Danka Ilić je ubijena. Policija je uhitila dvije osobe koje su počinile ubojstvo", rekao je Vučić. U međuvremenu, srbijanski mediji su - pozivajući se na neslužbene policijske izvore - objavili da su uhićeni djelatnici javnog komunalnog poduzeća "Vodovod" iz Bora, osumnjičeni za njezinu smrt.

Istraga kriminalističke policije Policijske uprave Bor ukazuje na to da su 26. ožujka, u 13:52, svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, djevojčica nestala, njih dvojica službenim Fait puntom naletjeli na djevojčicu na cesti, usmrtili je, a potom je stavili u prtljažnik i tijelo ostavili na divljem deponiju kod Bora, objavili su mediji. Uhićenima koji su priznali djelo određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati.

VEZANI ČLANCI:

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić počela je 26. ožujka, kada je prvi put u Srbiji aktiviran međunarodni alarm "Amber Alert", a u potragu se nekoliko dana kasnije uključio Interpol.

Tračak nade da je djevojčica živa pojavio se poslije videosnimke s tramvajskog stajališta u središtu Beča od subote 30. ožujka na kojem se s dvije žene vidi djevojčica slična Danki Ilić, pa se u istragu uključila i austrijska policija. Nekoliko sati prije vijesti o njezinoj smrti srbijanski MUP je dobio službenu obavijest policije iz Beča koja je provjerama i identificiranjem osoba s videosnimke utvrdila da nije riječ o nestaloj srpskoj djevojčici.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar utunelu
utunelu
14:13 04.04.2024.

ja sam znao da je mrtva ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije