Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi broj

Forum donosi: Tko još vjeruje u predizborne babaroge HDZ-a?

forum (1)
VL
29.09.2011.
u 17:10

U ekskluzivnom Forumovu panelu pročitajte što su šefovi televizijskih dnevnika htjeli reći na medijskom festivalu u Rovinju, a nisu mogli. U temi broja psiholozi, politolozi i sociolozi analiziraju predizborne poruke HDZ-a

Koga je 200 najuglednijih Hrvata izabralo za moralnu vertikalu hrvatskog društva te što su šefovi televizijskih dnevnika htjeli reći na medijskom festivalu u Rovinju, a nisu mogli, pročitajte u novom broju Foruma.

Između ostalog, Zoran Šprajc govori da je politika najveći problem HTV-a te otkriva da pozivi političara u Dnevnik počinju već u 19.45, dok se Iva Gačić brani od optužbi da Nova TV ima previše žutila i crne kronike te tvrdi da njeni novinari otvaraju 90 posto tema. Ivan Lovreček s RTL-a pak uzvraća konkurentima da pune dnevnike svim i svačim te da previše trčkaraju za svakim tko ima nešto reći.

No to nije sve – novi broj Foruma donosi i paralelni intervju odvjetnika Čede Prodanovića i Ante Nobila u kojemu otkrivaju kako će braniti i osloboditi optužbi Sanadera i Polančeca. Nobilo i Prodanović objašnjavaju zašto će optužnica za Inu biti pogubna za HDZ te zašto rasplet tog slučaja nećemo vidjeti prije izbora.

U temi broja psiholozi, politolozi i sociolozi analiziraju predizborne poruke HDZ-a: "Zastrašivanje birača ugrožava demokraciju i vrijeđa inteligenciju, truje ljude i loše je po društvo".

U Forumu pročitajte o priču iz švicarskog utočišta Ivice Kostelića koji još traži sponzora uoči obrane svjetske titule te otvoreno govori o politici, vjeri i filozofiji.

Novi broj Foruma – od sutra na svim kioscima za samo deset kuna.

Komentara 36

IS
istra24
17:16 29.09.2011.

Ma tko to zove? Jadranka jer joj niste dali vise od deset minuta?

AU
autoritet
17:23 29.09.2011.

Sigurno je da Milanović Šprajca ne zove jer sadržaj njegovog Dnevnika unaprijed dogovore.

UF
ufrm
18:35 29.09.2011.

@DŠ2709 Ma bravo, jako bitan detalj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije