Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EU kao ratni jo-jo SAD-a

Europska unija nije zainteresirana za rat, Ukrajina je prevarena i od Zapada i od Istoka

16.02.2022.
u 12:07

Rat bi morao općim svjetskim zakonom biti zabranjen, a vojsku bi trebao zadržati samo UN, i to kao snagu naoružanog razoružavača. U to je lakše uvjeriti siromašne države koje nemaju ambiciju biti tobože svjetski, a zapravo nacionalni policajci

Ključne riječi

Komentara 23

ZO
zoranos
12:50 16.02.2022.

Ali je i Ukrajina prevarila Rusiju jer je krala plin koji joj je najjeftiniji u Europi pošto je tranzitna država za plin! Plus to i dodatno dobijaju milijarde od tog tranzita Ruskog plina Europi godišnje! Dakle Ukrajina je itekako kriva za neke stvari i onda ima obraza spominjati NATO i želju da im se pridruži??? To je drsko i bezobrazno od Ukrajine, jer se zna da je NATO neprijatelj Rusije, a Rusija ti je dakle hraniteljica sa tim jeftinim plinom i rentom od tranzita.

ED
edgar2
12:23 16.02.2022.

Ohrabruje činjenica da Europa zasada bolje reagira nego što je to bilo 2014/15!

Avatar kastanjer2
kastanjer2
13:03 16.02.2022.

EU nije spremna za rat niti protiv puno slabijih sila kao što je Srbija a kamoli protiv Rusije. Rusija je oduvijek bila sila, iako su to neki nakon 90.-te zaboravili. Sada se sve vraća na svoje mjesto pa i oni koji su zaboravili znaju da je Rusija sila i u vojnom i ekonomskom smislu. Sa svim silama u svijetu treba razgovarati na fin način i u rukavicama. A ne huškati na rat. Svijet jednostavno ne može bez energenata i ruda iz Rusije. Ovdje je u prvom planu bio plin, ali tu su i nafta i uran. Sav Kazahstanski uran ide preko Rusije i Rosatoma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?