Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMAJU GA NA MISAMA

Žene na društvenim mrežama poludjele za zgodnim svećenikom: 'Išla bih na misu svaki dan'

Tik Tok screenshot
18.10.2023.
u 23:28

Društvene mreže trenutno su prepune njegovih videa s misa, a neki su u komentarima i pozvali na ''grupni izlet'' do njegove župe

Zbog jednog svećenika iz Argentine društvene mreže su poludjele u zadnje vrijeme, a brojne žene smatraju ga privlačnim, zbog čega su ga počele i snimati za vrijeme misa. Radi se o svećeniku Santiagu, a neki su ga prozvali i najljepšim svećenikom svijeta. 

Društvene mreže trenutno su prepune njegovih videa s misa, a neki su u komentarima i pozvali na ''grupni izlet'' do njegove župe. On inače služi u Peruu, u svetištu Señor de Luren u Icu.

@jhanet.cc La iglesia señor de luren de ica #padredeica #señordeluren💜 #ica #padresantiago #iglesiaseñordeluren #mesmorado💜💜💜 ♬ Quién Es Ese Hombre - Angela María Forero

- Svi mi ćemo ići u pakao - komentirali su neki na društvenim mrežama. 

- Gdje je crkva da mogu ići svaki dan? - zapitali su se neki, dok ne treba spominjati kako je bilo i brojnih neumjesnih komentara. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Otvorena najskuplja cesta u Hrvatskoj: Koštala je 70 milijuna eura

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar kastanjer2
kastanjer2
12:23 19.10.2023.

Pa i nije nešto posebno u Hr ima zgodnijih samo to nije bitno medijima.

TO
TomoVinkovićbeatsIMT
19:21 19.10.2023.

Zanimljiva su ta dvostruka mjerila. Da je obrnuta sitiuacija i da su takve komentare uputili mušakrci ženi digle bi se na noge sve feminističke aktivistkinje. Tri dana bi raspravljali o tome u Otvorenom, a naše vrle kolumnistice bi imale materijala za pisanje narednih deset mjeseci...

MA
marinalučica
12:09 19.10.2023.

Kamo treba ići, u Argentinu ili Peru? I kad se polazi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije