Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJEDLOG MIGRACIJSKE POLITIKE

Demografska strategija: Useljavat ćemo strane istraživače, studente, radnike i vraćati iseljenike

15.02.2022.
u 06:33

Izrada migracijske politike u ingerenciji je MUP-a! Središnji državni ured za demografiju u tome će sudjelovati samo dostavom mišljenja i stručnim doprinosima. Stručnjaci to drže besmislenim

Komentara 59

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
07:11 15.02.2022.

Tako, tako. Treba useliti mlade ljude da ima tko hraniti nezasitni državni aparat.

YE
yelloman
06:41 15.02.2022.

Dvostruko oporezivanje iseljenika je bas dobar poticaj na vracanje. Ljudi ce samo preseliti i obitelji da izbjegnu dupli porez. Demografija je uzaludan pojam u drzavi sa ovakvim nametima i teskom kompliciranom neefikasnom birokracijom.

OC
OCB
07:24 15.02.2022.

E moji vlastodršci... A da niste malčice preterali sa visinom PDV-a, porezima, razrezima, zarezima, trošarinama... Plaće male i još oduzimate stravičo puno. I još nije dovoljno? Neće vam tu ostat ni domaći a kamo li sirijci,nepalci,indijci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?