Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIKA VLADI

Čačić: Seljaci se dovezli traktorima koje su 50 posto platili građani

čačić
Antonio Bronić/Pixsell
VL
Autor
Jasmina Popović
09.03.2010.
u 13:17

Država je trebala stati iza konzorcija koji je trebao graditi cestu u Crnoj Gori. Neozbiljnost kojom se hrvatska Vlada ponijela skupo će nas stajati - rekao je Radimir Čačić, predsjednik HNS-a.

Sigurno je da ja nisam ljubitelj lika i djela Jure Radića iz IGH i Željka Žderića iz Konstruktora, ali država je trebala stati iza konzorcija koji je trebao graditi cestu u Crnoj Gori. Niti jedna odgovorna vlast ne može zanemariti takav posao koji bi angažirao hrvatske graditeljske kapacitete. Neozbiljnost kojom se hrvatska Vlada ponijela skupo će nas stajati - rekao je Radimir Čačić, predsjednik HNS-a, na konferenciji za novinare.

Izjavio je i da su se na prosvjede seljaci dovezli traktorima koje su 50 posto platili građani Hrvatske, jer se toliko subvencionira plavi dizel, koji u vrijednosti od više stotina milijuna kuna završi na crnom tržištu.

- Trebale bi se uvesti kontrolne markice za plavi dizel kako bi se spriječilo trgovanje na crno - predložio je Čačić.

Smatra da Vlada mora izvršiti bolne rezove ako misli riješiti krizu, no ova Vlada i dalje nema petlje.

Komentara 136

OB
-obrisani-
15:57 09.03.2010.

ma,..ta Popovicka ocíto pisé po Narudzbi druga-Cácícá,....na crno za $$€€...., a od teksta i stvarnih podataka-informacija = O...

DO
doktorica
21:10 09.03.2010.

Država nije krava muzara.

DI
disiinspiracijo
13:41 09.03.2010.

trebao je Čačić doč autom na prosvjede na riješi stvari na licu mjesta :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije