Naslovnica Vijesti Blagdani na Večernjem

Božićna želja ovog dječaka slomit će vam srce

''Novi bicikl, Xbox ili neka druga igračka me ne bi iznenadila, no ovo je srcedrapajuće'', napisao je Banks.
07. prosinca 2017. u 13:51 3 komentara 3383 prikaza
Dječak pred božićnim drvcem
Foto: Thinkstock
Pogledajte galeriju 1/2

Božićna želja jednog dječaka koji ide u četvrti razred mnoge je rastužila. 

Odvojen život Filip Brkić jedva čeka Božić i susret s kćeri i suprugom koje žive u Španjolskoj

Dok većina djece ispod bora priželjkuje pronaći novu igračku, jedan dječak iz Louisiane želi nešto sasvim drugo.

Vijećnik Jay Banks slomio je mnoga srca na društvenim mrežama kada je objavio anoniman upitnik koji je dječak ispunjavao u sklopu programa za mlade. Naime, zaželio je za Božić nove cipele i – sretniji život.  

''Dijete je imalo priliku zaželjeti bilo što za Božić i evo što je zatražio. Novi bicikl, Xbox ili neka druga igračka me ne bi iznenadila, no tražiti sretniji život je srcedrapajuće'', napisao je Banks i dodao da se ne sjeća svog četvrtog razreda, ali zna da sigurno nije imao ovakvih želja. 

Objava je prikupila stotine komentara, kao i savjeta kako pomoći djetetu koje ima takve potrebe. ''Dobili ste zadatak da mu budete anđeo čuvar'', jedan je od brojnih komentara.

 

Pogledajte i VIDEO - Gastro Advent: Gdje na kobasice, sarmu, fritule

[video: 23042 / ] Grabovnica: Božićna priča Zlatka Salaja zabljesnula s rekordnih 2,5 milijuna lampica Blagdani u Grabovnici Božićna priča Zlatka Salaja zabljesnula s rekordnih 2,5 milijuna lampica Djed Mraz 'Život ti je isprazan' Šestogodišnjak postao zvijezda na društvenim mrežama zbog pisma Djedu Božićnjaku katarina baban Blagdansko vrijeme Katarina Baban: Pred Božić me jako veseli kupovati i zamatati poklone
  • vorda400:

    Sve veliki domoljubi na vlasti po citavom svijetu jedino je njihova lova sveta stvar mi ostali mozemo slobodno krepati a ovakvih prica ima na milijarde jer samo 5% govnara upravlja zivotima ostalih 95%