Naslovnica Vijesti Blagdani na Večernjem

Šestogodišnjak postao zvijezda na društvenim mrežama zbog pisma Djedu Božićnjaku

Dječakova majka Sarah McCammon sinovo je pismo u nedjelju objavila na Twitteru, a već u ponedjeljak je bilo hit dana na ovoj društvenoj mreži
05. prosinca 2017. u 11:11 1 komentara 1446 prikaza
Djed Mraz
Foto: Reuters/PIXSELL

Šestogodišnjak iz Washingtona postao je zvijezda društvenih mreža nakon što je na njima osvanulo njegovo skeptično pismo upućeno Djedu Mrazu u kojemu mu poručuje kako zna da je starčev život isprazan te da "pojma nema je li on bio dobar ili zločest".

Djed Božićnjak Što reći djeci? Američko zrakoplovstvo izazvalo konfuziju: Postoji li Djed Božićnjak?

Dječakova majka Sarah McCammon sinovo je pismo u nedjelju objavila na Twitteru, a već u ponedjeljak je bilo hit dana na ovoj društvenoj mreži.

Objasnila je da je njezin sin u školi dobio zadaću da piše Djedu Mrazu, pa je to i učinio.

"Dragi Djede Mrazu, pišem ti ovo samo zato jer je to školska zadaća. Znam da ti je popis s imenima zločeste djece prazan. I da ti je popis s imenima dobre djece prazan. I da ti je život isprazan. A pojma nemaš o problemima koji mene muče. Zbogom."

U potpisu još stoji "Voli te... Neću ti otkriti ime".

Pismo je s jedne strane iscrtano adventskim vjenčićima, a s druge lubanjama.

Brojne je korisnike Twittera zadivila dječakova mudrost, a dio ih je izrazio zabrinutost zbog dijela o problemima.

No gđa. McCammon, novinarka na desku unutarnje politike National Public Radija je objasnila: "P.S. - problemi u njegovu životu? Njegov stariji brat. Uvijek ga pobjeđuje u video-igricama."

"Sin nam je kreativan i ponešto zreliji za svoju dob. Poznavajući njegov smisao za humor, učinilo nam se da ja pismo urnebesno", dodala je.

Djed Mraz
1 / 53
Advent u Zagrebu 2017.
Eric Schmitt-Matzen NAVODI NISU POTVRĐENI Djedica je pričom o djetetu koje mu je umrlo u naručju rasplakao sve, no svi se pitaju je li lagao? Jelen S 55 na 48 kg Djed Božićnjak u problemima? Sjeverni jeleni sve su mršaviji padobranac djed božićnjak TREBAO SE DRŽATI SAONICA VIDEO Ovaj je Djed Božićnjak izabrao novo prijevozno sredstvo i ubrzo gorko zažalio
sas
PREVENTIVA
Liječnik savjetuje: U ovim situacijama je potrebno tražiti drugo mišljenje stručnjaka

A1 izdvaja za Vas

  • Avatar Robinzon
    Robinzon:

    U pismu stoji da se je obratio Djedu Mrazu, a u naslovu teksta Djedu Božičnjaku.Takav članak može izazvati da se Baka Mraz i Baka Božićnjakuša pokefaju.Zato budite precizniji kada nešto pišete.