Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši ministar

Vlaho Orepić najavljuje kandidaturu za predsjednika

Vlaho Orepić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
10.07.2019.
u 21:59

Osim njega u utrku na Pantovčak ide nezavisni Tomislav Panenić koji se nedavno razišao s Mostom, čeka se i objava imena službenog Mostovog kandidata

Nezavisni saborski zastupnik Vlaho Orepić sutra će službeno objaviti svoju kandidaturu za predsjednika države. Bivši ministar unutarnjih poslova koji je u Sabor ušao na listi Mosta nezavisnih lista u međuvremenu se razišao s Mostovcima te nastavio djelovati samostalno, a danas još nije želio detaljnije govoriti o razlozima zbog kojih se odlučio kandidirati kao ni otkrivati detalje svog programa kojim planira privući birače.

Zanimljivo, on nije jedini predsjednički kandidat koji je u Sabor ušao na listi Mosta, osim njega u utrku na Pantovčak ide nezavisni Tomislav Panenić koji se nedavno razišao s Mostom, čeka se i objava imena službenog Mostovog kandidata, a i nezavisni Marko Vučetić koji se također ranije razdvojio od Mosta je još prije nekoliko mjeseci objavio, kako je on to nazvao, uvjetnu kandidaturu za predsjednika države.

VIDEO Milanović na pitanje koga se najviše boji u predsjedničkoj utrci: Sebe

Komentara 29

MS
mala_sova
19:19 10.07.2019.

Pobijedit će kandidat s najseksi oficirskim brkovima, dakle Dalija i Vlaho idu u drugi krug.

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
19:01 10.07.2019.

Evo ga. Pravi nasljednik Mesica.

Avatar comandante
comandante
19:34 10.07.2019.

samo si još ti nedostajao... šta to ima u ljudima tužno da se usude kandidirati i blamirati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije