Naslovnica Vijesti Hrvatska

Bakar ugošćuje regionalne dane EU fondova

Prošećite „Sajmom EU fondova“ 28. srpnja od 19 do 23 sati u Bakru i informirajte se o mogućnostima financiranja iz EU fondova
12. srpnja 2018. u 14:56 69 prikaza
Sajam EU fondova
Foto: Promo

„Sajam EU fondova“ održat će se u subotu 28. srpnja, od 19 do 23 sata na terasi hotela Jadran u Bakru, u okviru informativno-edukativnog događanja pod nazivom „Regionalni dana EU fondova“ koje organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Na Sajmu će svi zainteresirani pojedinci imati priliku upoznati poduzetnike od kojih će moći čuti na koji način su realizirali projekte i unaprijedili poslovanje uz pomoć sredstava iz EU fondova. U sklopu izložbenog prostora, sudionici će također imati priliku degustirati i kupiti izložene proizvode, čuti informacije o uspješnim projektima u njihovom susjedstvu te sudjelovati u EU pitalici i osvojiti razne nagrade.

Događanje „Regionalni dani EU fondova” namijenjeno je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem sajmova, interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, posjetitelji uz korisne savjete ujedno imaju priliku razmijeniti iskustva i povezati se s drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata, a s krajnjim ciljem poticanja konkurentnosti, stvaranja novih radnih mjesta, smanjenja nejednakosti i jačanja regionalnoga razvoja te unaprjeđenja kvalitete života građana na svim područjima Republike Hrvatske.

SAJAM EU FONDOVA U ZAPREŠIĆU SAJAM EU FONDOVA U ZAPREŠIĆU Uspješne poduzetničke priče ostvarene sredstvima iz EU fondova Sajam EU fondova PROMO U Zaprešiću održani "Regionalni dani EU fondova" Regionalni dani EU fondova PROMO Uz pomoć novca iz EU fondova vode svoje uspješne biznise
ccc
Pogledajte kako smo našu pobjednicu uz CCC Shoes and Bags brend pretvorili u trendi mamu

A1 izdvaja za Vas