Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Bakar ugošćuje regionalne dane EU fondova

Sajam EU fondova
Foto: Promo
12.07.2018.
u 14:56

Prošećite „Sajmom EU fondova“ 28. srpnja od 19 do 23 sati u Bakru i informirajte se o mogućnostima financiranja iz EU fondova

„Sajam EU fondova“ održat će se u subotu 28. srpnja, od 19 do 23 sata na terasi hotela Jadran u Bakru, u okviru informativno-edukativnog događanja pod nazivom „Regionalni dana EU fondova“ koje organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Na Sajmu će svi zainteresirani pojedinci imati priliku upoznati poduzetnike od kojih će moći čuti na koji način su realizirali projekte i unaprijedili poslovanje uz pomoć sredstava iz EU fondova. U sklopu izložbenog prostora, sudionici će također imati priliku degustirati i kupiti izložene proizvode, čuti informacije o uspješnim projektima u njihovom susjedstvu te sudjelovati u EU pitalici i osvojiti razne nagrade.

Događanje „Regionalni dani EU fondova” namijenjeno je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem sajmova, interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, posjetitelji uz korisne savjete ujedno imaju priliku razmijeniti iskustva i povezati se s drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata, a s krajnjim ciljem poticanja konkurentnosti, stvaranja novih radnih mjesta, smanjenja nejednakosti i jačanja regionalnoga razvoja te unaprjeđenja kvalitete života građana na svim područjima Republike Hrvatske.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije