Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži dom

Amor je sve tužniji jer nema svoj dom

Foto: Privatni album
1/9
23.06.2017.
u 11:00

Ako mu možete ponuditi makar privremeni smještaj, ili ga želite udomiti, zovite 091/73-77-547

Imao je samo tri mjeseca kad je pronađen u grmlju, zajedno s mamom i sekama. Borili su se veterinari i volonteri za njihove živote danima.

Sve to je iza njih, a Amorove seke odavno su već sve zaboravile, paze ih i maze udomitelji. Amor je imao samo privremeni smještaj, u kojem je spavao na krevetu, igrao se s djecom, družio s macama. Više nema ni to, sada živi u dvorištu u kojem je puno pasa. Svi oni su napušteni, spašeni s ceste, iz šume, od gladi i žeđi.

I svi su sretni, igraju se, maze s volonterima koji paze na njih. Jedino je Amor svaki dan sve tužniji. Teško se nosi s trenutkom u kojem se vrata boksa zatvore, a on ostane sam. Amor ima samo sedam mjeseci, cijepljen je i kastriran, a u privremenom smještaju naučio je sva pravila života u kući. Ako mu možete ponuditi makar privremeni smještaj, ili ga želite udomiti, zovite 091/73-77-547.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije