Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li je vidjeli

Kika kao da je u zemlju propala, traže je već danima

Foto: Privatni album
1/3
20.06.2017.
u 20:53

Kujica je vrlo plaha, ne pokušavajte je loviti već je zadržite ili pratite kuda ide te javite na 091/1706377 i 091/7229289

Mješanku Kiku njezini ljudi traže već danima, obilaze livade, grmove, dozivaju je nasipom, pomažu im i prijatelji, ali kujica kao da je u zemlju propala.

A sve je počelo kad se Kika uplašila u šetnji u zagrebačkom naselju Prečko, gdje je bila na čuvanju. Naselje joj je potpuno nepoznato, prvi put je bila tu.

– Inače živimo u Vrapču, možda je krenula i kući. Bile su neke dojave da je viđena, no više nismo sigurni je li to zaista bila ona – priča nam Sanja Husain, Kikina vlasnica. Prema posljednjim informacijama, Kika se izvukla iz ogrlice i izbezumljena nekoliko puta pretrčavala cestu. Jedna od svjedokinja ispričala im je da je auto jako kočio, ali nije sigurna je li se do kraja zaustavio ili je ipak udario Kiku. Nakon toga kujica je otrčala livadom prema savskom nasipu i više je nije vidjela.

– To znači da oko vrata ima jedino oglicu protiv buha, ako i nju nije negdje izgubila. Kika je jako plaha i neće prići ljudima. Možda sada i dođe do nekog dvorišta jer je sigurno gladna. No, ako je vidite, nemojte je pokušavati uloviti jer će pobjeći. Probajte je zadržati, slijediti je ako krene dalje, i odmah nas nazovite – kaže S. Husain i dodaje da je Kika uredno cijepljena i čipirana.

Za informaciju koja će ih dovesti do njihove kujice, a već jednom su je spasili s ceste i udomili, nude i novčanu nagradu. Pozive čekaju na 091/1706377 i 091/7229289.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
18:15 23.06.2017.

Ne morate ju tražiti. Ja sam ju pojeo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije