Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Kućni ljubimci

Kika kao da je u zemlju propala, traže je već danima

Kujica je vrlo plaha, ne pokušavajte je loviti već je zadržite ili pratite kuda ide te javite na 091/1706377 i 091/7229289
20. lipnja 2017. u 20:53 1 komentara 2033 prikaza
Foto: Privatni album
Pogledajte galeriju 1/3

Mješanku Kiku njezini ljudi traže već danima, obilaze livade, grmove, dozivaju je nasipom, pomažu im i prijatelji, ali kujica kao da je u zemlju propala.

A sve je počelo kad se Kika uplašila u šetnji u zagrebačkom naselju Prečko, gdje je bila na čuvanju. Naselje joj je potpuno nepoznato, prvi put je bila tu.

– Inače živimo u Vrapču, možda je krenula i kući. Bile su neke dojave da je viđena, no više nismo sigurni je li to zaista bila ona – priča nam Sanja Husain, Kikina vlasnica. Prema posljednjim informacijama, Kika se izvukla iz ogrlice i izbezumljena nekoliko puta pretrčavala cestu. Jedna od svjedokinja ispričala im je da je auto jako kočio, ali nije sigurna je li se do kraja zaustavio ili je ipak udario Kiku. Nakon toga kujica je otrčala livadom prema savskom nasipu i više je nije vidjela.

Snježana i Danijela (desno) Poljak s mačkom Bumbijem mačji putevi Bumbi je pola godine bio nekoliko ulica dalje od dvorišta iz kojeg je pobjegao

– To znači da oko vrata ima jedino oglicu protiv buha, ako i nju nije negdje izgubila. Kika je jako plaha i neće prići ljudima. Možda sada i dođe do nekog dvorišta jer je sigurno gladna. No, ako je vidite, nemojte je pokušavati uloviti jer će pobjeći. Probajte je zadržati, slijediti je ako krene dalje, i odmah nas nazovite – kaže S. Husain i dodaje da je Kika uredno cijepljena i čipirana.

Za informaciju koja će ih dovesti do njihove kujice, a već jednom su je spasili s ceste i udomili, nude i novčanu nagradu. Pozive čekaju na 091/1706377 i 091/7229289.

 

 

Traži se Vivi se izgubila u šetnji kod Domovinskog mosta traži dom Ime joj je Dama, jer ga zaslužuje
Leon Lučić vrijeđao i pljuvao prilikom privođenja
ISPITIVANJE ZA IZNUDU
Mrzovoljni Leon Lučić vrijeđao i pljuvao prilikom privođenja: 'Gdje ste, bando destruktivna!'
Plin
SMANJENJE CO2
Perspektive plina kao alternativnog goriva u prometu u Hrvatskoj