Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Tech/Sci Tehnologija

Ove promjene na Facebooku bi vam se mogle svidjeti

Nećete samo doznati čiji su danas rođendani već ćete imati i obavijesti koji prijatelji su vam u blizini te koji restorani ili barovi rade.
26. travnja 2015. u 09:00 2 komentara 11410 prikaza
Facebook
Foto: DPA/PIXSELL

Facebook uvodi promjene u svoje "notifikacije" odnosno obavijesti koje se pojavljuju na vašem profilu pa ćete uz rođendane prijatelja vidjeti i još neke zanimljive stvari, piše Mirror.  

Notifikacije će biti mnogo dinamičnije nego dosad, a Facebook time ide u još žešću borbu sa konkurentskim društvenim mrežama.

Koji su mi prijatelji u blizini?

- Testiramo poboljšanu oznaku notifikacija na kojoj će se pojavljivati dodatni relevantan sadržaj o svemu što bi vam moglo biti od pomoći toga dana - kazao je glasnogovornik Facebooka za Mashable.

Nećete samo doznati čiji su danas rođendani već ćete imati i obavijesti koji prijatelji su vam u blizini te koji restorani ili barovi rade.

U obavijestima će se naći i popis događaja na koje idu vaši prijatelji i drugi zanimljivi događaji, teme i priče koje u tom trenutku "svi čitaju" odnosno su popularne na mreži te događaje koji su se na isti dan dogodili u prošlosti.

>>10 najtežih pitanja na razgovoru za posao u Facebooku

>>Facebook prati sve posjetitelje i krši zakon EU

Hrvatski institut za financije
Put do poslovnog uspjeha
Usavršite svoje znanje u upravljanju projektima
  • lilalu:

    Samo jos vise prostora facebooku za stavljanje sponzoriranih oglasa