Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akvizicija

MG doveo dizejnersko pojačanje - Slovaka koji je dizajnirao Bugatti Veyron

25.04.2024.
u 17:15

Jozef Kaban će biti potpredsjednik u Globalnom dizajnerskom centru tvrtke koja ove godine slavi 100. obljetnicu

MG je potvrdio da se Jozef Kaban (51) pridružio tvrtki, prihvaćajući ulogu potpredsjednika u Globalnom dizajnerskom centru tvrtke.
Kaban će preuzeti posebnu odgovornost za oblikovanje globalnog dizajnerskog jezika MG-a te se pridružuje tvrtki u izuzetno uzbudljivom razdoblju - na proslavi 100. obljetnice MG-a i neposredno prije dolaska visokoučinkovitog električnog roadstera Cyberster kasnije tijekom 2024. godine.
MG će također otkriti svoj najnoviji konceptni automobil na Pekinškom sajmu automobila kasnije ovog tjedna, EXE181, koji crpi inspiraciju iz automobila EX181 iz 1957. godine, koji je postavio rekord u brzini na kopnu.
Kaban koji je diplomirao na prestižnoj Kraljevskoj akademiji umjetnosti u Londonu, svjetski je poznati dizajner koji je vodio dizajn nekih od vodećih marki u automobilskoj industriji, uključujući BMW, Škodu i Rolls-Royce. Njegova postignuća uključuju dizajn superautomobila Bugatti Veyron, a Kaban je ranije bio glavni vanjski dizajner u Audiju gdje je radio na dizajnu Audija A5 coupe modela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije