Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTEL

MemoryMirror – pametno ogledalo za šopingholičare

Intel MemoryMirror
Foto: Intel
1/2
20.01.2014.
u 08:30

MemoryMirror omogućuje korisnicima da isprobaju više različitih komada odjeće, pa ih virtualno pogledaju i usporede

Intel je predstavio MemoryMirror, "pametno ogledalo" koje se temelji na procesoru Core i7 ponajprije namijenjeno kupnji odjeće.

MemoryMirror omogućuje korisnicima da isprobaju više različitih komada odjeće pa ih virtualno pogledaju i usporede kako bi si olakšali izbor. Ako su neodlučni, korisnici mogu sačuvati slike na aplikaciji za mobilne uređaje kako bi odluku o kupnji donijeli poslije, a mogu ih dijeliti i s prijateljima i dobiti njihov savjet.

Ogledalo se može kontrolirati intuitivnim pokretima ruke – u Intelu tvrde da je riječ o prvom pametnom ogledalu koje se kontrolira tijelom.

>> CES 2014. - Internet u stvarima, odjeći i autima

>> Sada su u modi nosivi internet, povezani dom i pametni auti

Komentara 1

Avatar possibilis
possibilis
09:28 20.01.2014.

Majketi kolika stopala ima covjek!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije