Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrh ponude

LG predstavio svoj novi najjači smartphone G7 ThinQ

LG G7 ThinQ
Foto: LG
1/7
02.05.2018.
u 17:23

Uređaj će za nekoliko dana doći na južnokorejsko tržište, a nakon toga i na tržišta u Sjevernoj Americi, Europi, Latinskoj Americi i Aziji

LG je danas predstavio svoj novi premium smartphone G7 ThinQ, koji se između ostalog ističe implementacijom umjetne inteligencije i zaslonom od 6,1 inča.

Kako ističu u LG-ju, G7 ThinQ bit će jedan od prvih novih uređaja s Google Lensom, funkcijom koja omogućuje pretraživanje vizualnom analizom, a implementirana je u aplikacije Google Assistant i Google Photos i može pružiti više informacija prilikom prepoznavanja teksta, ali i o različitim objektima kao što su krajolici, biljke, životinje, knjige.

Novi 6,1 inčni QHD+ (3120 x 1440) FullVision zaslon proteže se gotovo potpuno do rubova uređaja, a zahvaljujući tome i "izresku" na gornjoj strani podsjeća na karakteristični zaslon iPhonea X. Zaslon je za gotovo pola inča veći od prethodnika.

LG G7 ThinQ pokreće procesor Qualcomm Snapdragon 845, a dolazi s 4 ili 6 GB RAM-a i internom memorijom od 64, odnosno 128 GB. Uređaj ima prednju kameru od 8 MP, dok su straga leće od 16 MP u standardnoj i super širokokutnoj varijanti. Što se snimanja tiče, tu je novi način rada Live Photo koji "bilježi jednu sekundu prije i poslije pritiskanja okidača za isječke neočekivanih trenutaka koji bi inače ostali nezabilježeni".

Osim standarda IP68 za otpornost na vodu i prašinu, G7 ThinQ može zadovoljiti testove MIL-STD 810G koje je osmislila vojska SAD-a za procjenu performansi opreme u zahtjevnim uvjetima, navode u LG-ju.

LG G7 ThinQ će za nekoliko dana doći na južnokorejsko tržište, a nakon toga i na tržišta u Sjevernoj Americi, Europi, Latinskoj Americi i Aziji. Cijena i ostale pojedinosti bit će objavljeni na lokalnoj razini prije nego telefon bude dostupan na tržištu.

Pogledajte i galeriju: Ovo su groblja dizelaša, 300.000 čeka svoju sudbinu

LG G7 ThinQ
1/32
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije