Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi podaci europskog satelita Gaia

Hrvatski znanstvenici istražuju nastanak Sunca i povijest Mliječne staze

14.06.2022.
u 15:59

U obradi podataka sudjeluju i istraživači Laboratorija za astročestičnu fiziku i astrofiziku Instituta Ruđer Bošković koji u sklopu projekta Hrvatske zaklade za znanost pod nazivom “Rudarenje promjenjivog neba” uz pomoć strojnog učenja koristi podatke iz sličnih velikih astrofizičkih baza podataka kako bi istražili povijest galaksije i fizikalne mehanizme koji upravljaju promjenama astrofizičkih objekata.

Komentara 2

TA
Tajg
16:56 14.06.2022.

Znači sve upoznato i istraženo, osim Pupovca!

BE
Belkanto
16:27 14.06.2022.

Uzalud vam trud. Plenkovic ce vam opstruirati sve vase dokaze, u jedno recenici da sunce nikad nije postojalo niti ce ikad postojati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije