Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AGENTCASH

Osim u Hrvatskoj, mobilna naplata kartica zaživjet će i u Sloveniji!

AgentCASH
Foto: AgentCASH
17.02.2015.
u 09:55

Trgovci koji do sada nisu mogli primati kartice ovakve vijesti primaju s oduševljenjem

Saša Šarunić i Ante Kotarac, dvojac je poduzetnika koji svojim rješenjem AgentCASH osvajaju domaće, ali i tržište u susjedstvu. Naime, od prošlog tjedna, potpisano je, prisutni su i u Sloveniji.

AgentCASH je proizvod 2 u 1, omogućava naplatu gotovine, debitnih i kreditnih kartica te izdavanje računa uz pomoć jednostavne aplikacije koja radi na postojećem telefonu ili tabletu, bilo kad i bilo gdje, i ujedno je fiskalna blagajna.

– AgentCASH je stvoren kako bi malim trgovinama, obrtima i uslužnim djelatnostima ponudio brz, suvremen i stvarno jednostavan sustav mobilne naplate po povoljnijoj cijeni.AgentCASH stoji manje od bankarskih naknada, točnije 2,49 posto od transakcije, a kod malih obrta i trgovina svaka se kuna broji. Osim toga, AgentCASH donosi stvarnu mobilnost u svijet POS plaćanja jer se integrira u hardver, odnosno mobilni uređaj, bilo mobitel ili tablet – objašnjava Saša Šarunić te dodaje da AgentCASH uopće ne naplaćuje godišnju licenciju jer prihode vidi u postotku od kartičnog poslovanja te dodatnim mogućnostima koje će ponuditi korisnicima kao nadogradnje.

AgentCASH također bi trebao biti zanimljiv i onima koji zbog mobilne prirode svog posla nisu imali prilike prihvaćati kartice. Trgovački putnici, taksisti, dostavljači hrane, majstori... iznajmljivači opreme. Ovaj je sustav već odobren u mnogim zemljama EU. Mnogim trgovinama banke zbog niskog prometa nisu odobravale POS uređaje, a kupci često nemaju gotovinu i žele platiti karticom. Trgovci koji do sada nisu mogli primati kartice ovakve vijesti primaju s oduševljenjem.

>> Predstavite svoju ideju i osvojite 60.000 kn početne investicije

>> Hrvatsko-makedonski startup dobio 100.000 dolara investicije

Komentara 1

MA
matekmatatek
11:06 17.02.2015.

Šteta što nema mogućnost na rate kada već postoji po nekim karticama bez kamata na određeno razdoblje. Inače odličan napredak u bezgotovinskom poslovanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije