Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODRŽAN ŽDRIJEB

Ždrijeb Kupa: Mladost u jačoj, Jugovoj skupini

Jug
Foto: Robert Anic/PIXSELL
19.10.2018.
u 00:30

Po dvije najbolje momčadi iz svake skupine plasirat će se na završni turnir koji će se od 21. do 23. prosinca održati u Dubrovniku.

U sjedištu Hrvatskog vaterpolskog saveza u Zagrebu ždrijebane su kvalifikacijske skupine Hrvatskoga kupa. Lanjski finalisti, Jug i Jadran, nositelji su skupina, dok će domaćini turnira koji su na rasporedu od 7. do 10. prosinca biti određeni naknadno.

U Jugovoj skupini još su Mladost, Primorje, Medveščak i Zadar, a u Jadranovoj Mornar, Solaris, POŠK i Galeb.

Po dvije najbolje momčadi iz svake skupine plasirat će se na završni turnir koji će se od 21. do 23. prosinca održati u Dubrovniku. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije