Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI ČEŠKE

Zabrinjavajuće vijesti iz Rovinja: Luka Modrić propustio trening Hrvatske!

Rovinj: Trening hrvatske nogometne reprezentacije
Srecko Niketic/PIXSELL
15.06.2021.
u 19:22

Iznenađenje za Čehe mogao biti biti Brekalo na desnom krilu. Iza dvije špice trebao bi biti Vlašić, lijevo Perišić, a u špici bi, po ovom treningu, trebao ostati Ante Rebić.

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je danas trening u Rovinju, a glavna je vijest to što nije trenirao kapetan Luka Modrić.

Kapetan je istrčao na teren i odradio zagrijavanje. Izbornik je zatim podijelio reprezentaciju u dvije momčadi i tu Luka nije igrao. 

Iz HNS-a su kasnije objavili da je Modrić posljednjih 20 minuta imao zaseban program, s obzirom da je drugi dan nakon utakmice s Engleskom.

Po onome što je izbornik nagovijestio oko sastava, izgleda da Lovren ulazi umjesto Ćalete-Cara.

Kritizirani Gvardiol ostaje na poziciji lijevog beka, možda zato što je Barišić ozlijeđen.

U sredini veznog reda su bili Kovačić i Pašalić (koji je vjerojatno čuvao mjesto Modriću) što znači da je iz momčadi ispao Brozović.

Iznenađenje za Čehe mogao biti biti Brekalo na desnom krilu. Iza dvije špice trebao bi biti Vlašić, lijevo Perišić, a u špici bi, po ovom treningu, trebao ostati Ante Rebić

Dakle, ključno pitanje svih pitanja: što je s Modrićem? Je li riječ o ozljedi ili samo zamoru materijala?

>> Pogledajte što je o utakmici s Engleskom rekao Mario Brkljača

Ključne riječi

Komentara 19

DU
Deleted user
20:14 15.06.2021.

Ljudi , prestanite napadati Dalića . Pričekajte još dvije utakmice pa onda navalite. Ako pak prođemo skupinu tad priznajte zabludu. I ja strpljivo čekam i ne komentiram .

LL
lijepa_li si
22:30 15.06.2021.

hrvatska je viceprvak svijeta u nogometu. malo respecta od domobrana i onih drugih ne bi škodilo

MD
mala_domejana
22:39 15.06.2021.

Zašto "hravtski" komentator na utakmici Njemačka - Francuska tako uvjerljivo navija za Francuze? ODGOVORI 22:38 15. 6. 2021.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije