Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMETNI CICERON

Vukojević: Pa i vama se dogodi loš dan!

\'Greece\'s  Gergios Karagounis (C) vies with Croatia\'s Ognjen Vukojevic (R) and Eduardo da Silva (L) during their qualification match for the Euro 2012 at the Karaiskaki stadium in Piraeues near Ath
AFP
09.10.2011.
u 21:18

Zanimljivo izlaganje imao je Ognjen Vukojević, govornik za pet, pravi Ciceron.

Pitanje je bilo zašto igrači nisu dali sve od sebe u Ateni.

– Pogađaju me ta pitanja. Kad sam počeo igrati nogomet sa šest godina u Bjelovaru, imao sam samo jedan san – igrati za Hrvatsku. Nisam tada razmišljao o Realu ili Barceloni, o milijunima, divio sam se reprezentaciji i našim igračima. Igrali smo u Ateni kako smo igrali, primili smo gol na način na koji smo upozoravani, a prema naprijed smo trebali biti opasniji. Tako je i kod vas, nemate uvijek pravi dan na poslu. Ali naša želja nikad nije upitna – kazao je Vukojević.

Komentara 20

Avatar razocarani
razocarani
21:42 09.10.2011.

Vukojevicu bili ste IMPOTENTNI ,MLITAVCI;..CKICE a ne los dan ....daj nabrusite se kad igrajte za REPKU ili nemojte izlazit na teren.......

mučki_đubrivoje
10:01 10.10.2011.

e moj ognjeni vukoje****...loš dan da, ali loše 3 i pol godine...NOT!

OB
-obrisani-
21:22 09.10.2011.

Haha Ognjena.... Pa i vi imate los dan.... Nemaju,njima su danu uvijek uljepsani kad ovak sto pisat mogu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije