Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMETNI CICERON
Povratak na članak

Vukojević: Pa i vama se dogodi loš dan!

Zanimljivo izlaganje imao je Ognjen Vukojević, govornik za pet, pravi Ciceron.

Komentari 20

OB
-obrisani-
21:22 09.10.2011.

Haha Ognjena.... Pa i vi imate los dan.... Nemaju,njima su danu uvijek uljepsani kad ovak sto pisat mogu....

VL
Avatar razocarani
razocarani
21:42 09.10.2011.

Vukojevicu bili ste IMPOTENTNI ,MLITAVCI;..CKICE a ne los dan ....daj nabrusite se kad igrajte za REPKU ili nemojte izlazit na teren.......

VL
mučki_đubrivoje
10:01 10.10.2011.

e moj ognjeni vukoje****...loš dan da, ali loše 3 i pol godine...NOT!

VL
OB
-obrisani-
21:27 09.10.2011.

Ognjeni...tesko je pogledati istini u oci jelda...kako to da vi imate los dan na skoro svakoj drugoj tekmi za repku? Vi imate los,jako los karakter a bio bi puuuuno bolji da vam je konto puuuuuno losiji.Sram vas bilo gomilo napuhanih malogradjana!

VL
Avatar razocarani
razocarani
21:37 09.10.2011.

Nemoguce je da svi ama svi bas svi imaju los dan mozda njih par ali kompletna EKIPA e to nemogu vjerovati............

VL
OB
-obrisani-
22:01 09.10.2011.

da ,tocno ,svi imaju los dan.........Ali na zalost tih losih dana je sada postalo previse Vec godinama tvrdim da treba smjeniti starkelje Srebrica i Markovica ,koji ocigledno namjeravaju krepati u foteljama HNS-a i dovesti mlade ,radine ljude sa vizijom. Stoo se Bilica tice ,ja smatram da je on izgubio kompas od one utakmice sa Turskom ( poraz za koji je on kriv)

VL
OB
-obrisani-
22:16 09.10.2011.

Pa nije bio to loš dan Ognjene, to su bili ciklon Samaras i tajfun Gekas koji su udarili iznenada i čvrsto ali tako spokojno i nevino..

VL
TJ
TataEU-Janez
22:42 09.10.2011.

Tako je sine Janeze ..samo reci ovim mlitavcima..sjeti se kako smo slavili kad su naši srbo-bosanđerosi svladali Farske otoke!Kako je lijepo biti Slovenac i još pametan kao moj sin!

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
23:12 09.10.2011.

Maršiću, ti kao bivši vrhunski igrač valjda znaš koliko je istine u ovome što je Vukojević rekao >;-)) Niti jedan klinac ne počinje igrat porad love ili auta ili cura....svi počinju jer žele igrat za svoj omiljeni klub ili omiljenu im selekciju...sanjaju kako u njihovom dresu zabijaju u finalu....naravno, ti koji si počeo s tri godine igrat, a već sa sedam te tražila Barca sve to i bolje znaš od mene !!!

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
23:16 09.10.2011.

22:01h M@rsijanac2...on nije kriv za poraz protiv Turske ali je kriv za onaj prvi od Engleske...tad nije imao hrabrosti početi zatvorenije jer se bojao upravo ovoga što mu se događa danas !!! Zapravo se tad moglo vidjet koliki je Capello trenerski velikan !!!

VL
SA
SajamTastine
23:31 09.10.2011.

Rusi Marsicu, rusi!! Ne zaboravi pak, da \"ko se zadnji smeje, najsladje se smeje\"!! Ja se nadam da ce Bilic ostati, napraviti dobar rezultat na EPu, i da ces i ti i slicni kolege novinari, Stimcevi placenici, koji trenutacno radite prekovrijemeno na rusenju reprezentacije, tj. njenog vodstva, dozivotno nositi taj sram koji ce uz ovakve clankove zauvijek biti sa vama i vaš!! Niti vrijeme niti ikakva voda ga nece oprati!! Zasluzujete sve rijeci i uvrijede Mamica.

VL
BO
bomba
01:01 10.10.2011.

Vukojević: Pa i vama se dogodi loš dan! -------------------------- Dečko, dozvolili ste sebi previše loših dana. Ne odlazak na SP pratilo je više takvih. Kvalifikacije za EP isto tako i nemoj ti nama soliti pamet desio se loš dan. Pravii junaci i pravi sportaši se dolazuju na onim utakmicama kad se ne smije desiti loš dan kad je pod moranjem. nitko od vas nije tražio da pobijedite samo je trebalo da ne uzgubite. Izgleda da osim trenera i pomočnika i igrači nisu svjesni svoje nesvjesti.

VL
BO
bomba
01:08 10.10.2011.

Zanimljivo izlaganje imao je Ognjen Vukojević, govornik za pet, pravi Ciceron -------------------------- Jest vama koji se oduševljavate na prvu a ni kasnije vam nije jasno što je rekao.

VL
CA
carpediem
01:31 10.10.2011.

Gospodine Vukojevic Niko ne cini dvije greske u osam minuta na nogometnoj utakmici. Desi se da neko i pogrijesi to je u nasoj ljudskoj prirodi da grijesimo ali ne dva puta u osam minuta i kad kazem osam minuta ondada mislim da ste vi svi nogometni profesionalci i da vam je nogomet i lopta profesija kao meni meni moja struka sto je radim svaki dan ali ne pravim dvije greske svaki dan jer sam profesionalac u mojoj struci kao i vi kvalitetni nogometasi sto vas placaju milijunima da ako napravite jednu gresku da ne napravite drugu gresku ne nakon osam minuta. Zato nemojte davati ovakav Interviju. ................ Da vas posjetim Dvije greske profesionalaca u osam minuta GRCKA- HRVATSKA 2:0

VL
OB
-obrisani-
04:38 10.10.2011.

. u 23:16h Idler 3 je napisao/la: 22:01h M@rsijanac2...on nije kriv za poraz protiv Turske >>>>>>> Koju si ti tekmu gledao ,covjece Bozji? Mozda te treba potsjetiti .Vodimo sa 1:0 i ostale su samo minute do kraja. Bilic pokusava uvestisti novog igraca da bi utrosio vrijeme. Pokrajnji sudac mu ne dozvoljava. U tom trenutku je Bilic morao reci svom pomocnom treneru da utrci u teren i izlaje se na suca. Vrijeme bi bilo utroseno. Fast forward..... Rakitic oduzima loptu ,odlicno predribla protivnika i krece naprijed. U tom trenutku je Bilic trebao dreknuti da stane na loptu ,da je zadrzi i utrosi vrijeme ,ali on je sutio kao zaliven . Rakitic dodaje prama naprijed. Turcin dobija loptu ,duga lopta u nas sesnajsterac i pogodak u zadnjim sekundama. Potom Bilic izabire potpuno pogresne igrace za pucanje jedanaesteraca.A kad je vec one izabrao prva 2 su trebali pucati po sredini gola sto bi potpuno zbunilo turskog vratara. kao sto kazemo da vrhunski napadac mora imati killer instinkt ,tako to isto vrijedi za vrhunskog izbornika. On mora imati PREDOSJECAJ

VL
LA
Lass
08:16 10.10.2011.

Eh moj Ogi, vi u zadnje 2-3 godine stalno imate loše dane. Nije problem u lošem danu nego u činjenici da vas stožer ne zna pripremiti za dobar dan i motivirati vas. kako je moguće da se pripremate za jednu repku koja objektivno vama nije ni do koljena cijeli tjedan i onda na onakav način popušite? dobro je netko rekao-od najpredvidljivije europske ekipe. vrijeme je za promjene, vrijeme je da netko ubaci u igru igrače kojima je stvarno stalo do pobjede i koji grizu 90 plus minuta a ne koji se na terenu pretvore u najveće tetkice na svijetu.

VL
SV
sven222
08:17 10.10.2011.

imali ste dosad previše loši dana i da,može se svakom desiti loš dan ali baš svima e to je malo čudno...još nisam čuo da je u nekom pogonu gdje rade radnici svima bio taj dan loš.....

VL
RC
rcrljena
11:32 10.10.2011.

ogi pogledajte srbiju a da ne spominjem crnu goru.

VL
DR
dragogera
15:24 10.10.2011.

sa ovom izjavom,ogi narastao si u mojim ocima 20 cm,nedaj svoje ,bravo decko,inace drugu moras bolje igrati.mi hrvati

VL
GA
gabpet
20:52 10.10.2011.

Ovaj o lošem danu!? Igrali su da slučajno ne bi zabili gol! Neka to objasni već jednom bilo tko od njih! Zašto se nije igralo da se zabije gol??? Pitanje je svih pitanja! Kada se igra da se zabije gol, izrodi se i neka prilika ili dobar udarac!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.