Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI SUIGRAČI

Vučević: Guardiola mi je dao naslutiti da odlazi

guardiola
AFP/Pixsell
27.04.2012.
u 20:21

- Nije u pitanju samo stres nego i želja za dokazivanjem u nekom drugom klubu - objašnjava bivši Guardiolin suigrač razloge njegovu odlasku iz Barce

Jeste li iznenađeni odlaskom Josepa Guardiole (41) iz Barcelone?, pitamo Pepova bivšeg suigrača Gorana Vučevića.

– Iskreno, i nisam. Razgovarali smo prije nešto više od mjesec dana i Pep mi je tada dao naslutiti da bi na kraju sezone mogao otići – kazao je Vučević.

Govori se da ga je slomio stres, neizdrživ pritisak posljednjih mjeseci?

– Nikada u razgovoru s njim nisam stekao dojam da ga nešto muči, da bi s nečim bio nezadovoljan. Stres je sastavni dio ovoga posla, a znam koliko je vezan uz Barcelonu i koliko mu je teško padao svaki rezultatski podbačaj. Ni u jednom drugom klubu ne bi ga to toliko potreslo. Znam i po sebi, kad sam bio trener Hajduka, svaku situaciju u svom klubu proživljavao sam na osobit način. Međutim, čini mi se da kod Guardiole nije u pitanju samo stres nego i želja za dokazivanjem u nekom drugom klubu – dodao je Vučević.

>> Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u subotu<<

Komentara 4

Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
20:41 27.04.2012.

Vučeviću, ti razgovarao sa Guardiolom? Tebi je rekao da odlazi? hahahahahahahahahahahahahahaaha

Avatar Kralj meraka
Kralj meraka
22:35 27.04.2012.

Vučević i Guardiola su dobri prijatelji iz igračkih dana jer su zajedno igrali u Barceloninoj B momčadi.

OV
ovett
08:11 28.04.2012.

je, je, Vučeviću moš mislit tebi je prvom rekao. Pazi da za tjedan dana nebi ispalo i da si ga ti podučio koga treba kupiti i kako postaviti taktiku.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije