Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 2:0

Man. City pobjedom nad Spursima nadomak naslova, Gvardiol i Kovačić igrali 90 minuta

Premier League - Tottenham Hotspur v Manchester City
Foto: Peter Cziborra/REUTERS
14.05.2024.
u 23:14

Oba pogotka za City postigao je Norvežanin Erling Haaland. Prvo je u 51. minuti Haaland iskoristio dodavanje Kevina de Bruynea, a u 91. je zabio iz penala nakon prekršaja Pedra Porra nad Dokuom.

Nogometaši Manchester Cityja nadomak su obrane naslova prvaka Engleske nakon što su u zaostaloj utakmici svladali u Londonu Tottenham s 2-0 i preuzeli vodstvo od Arsenala.

Cityu za naslov treba samo domaća pobjeda nad West Hamom u zadnjem kolu.

Oba pogotka za City postigao je Norvežanin Erling Haaland. Prvo je u 51. minuti Haaland iskoristio dodavanje Kevina de Bruynea, a u 91. je zabio iz penala nakon prekršaja Pedra Porra nad Dokuom. 

Joško Gvardiol i Mateo Kovačić odigrali su svih 90 minuta za Cita, a Gvardiol je u 38. minuti propustio veliku priliku za novi pogodak.

City ima 88 bodova, dva više od Arsenala, dok je Tottenham peti s 63 boda. Ukoliko Građani osvije naslov ući će u povijest jer nijedan engleski klub nije četiri godine zaredom osvojio Premiership.

Standings provided by Sofascore
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije