Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKI SUPERKUP

Vratio se čarobni Messi, Barca pomela Sevilllu (video)

Lionel Messi
AFP
21.08.2010.
u 23:05

U uzvratnoj utakmici Superkupa Barcelona je svladala Sevillu 4:0 i tako nadoknadila 1:3 poraz. Pokal namijenjen pobjedniku španjolskog Superkupa, završio je u vitrinama Barcelone!

U uzvratnom dvoboju, naime, Barcelona je svladala Sevillu na Nou Campu 4:0 (3:0) i tako nadoknadila 1:3 poraz iz prve utakmice. Briljirao je Leo Messi, postigao je tri pogotka, bio je nezadrživ za Sevillinu obranu koja će ga još dugo sanjati...

U prvoj utakmici, podsjetimo, u sastavu Barce nije bilo Ville, Xavija, Inieste, Piquea, Puyola i Victora Valdesa, a Messi je tek u nastavku ušao u igru i zamijenio Ibrahimovića. Takav šareni sastav Barcelone iskoristili su Kanoute i Luis Fabiano, te donijeli Sevilli lijepu prednost. Ali, u subotu navečer na Nou Campu, osvetnički raspoložena Barcelona opet je zabljesnula u najljepšem svjetlu! Barcina operacija "mljeveno meso" počela je od prve minute, lopta je gotovo stalno bila u njihovu posjedu i bilo je pitanje trenutka kad će gostujući vratar Palop biti svladan. Zbilo se to u 14. minuti.
 
Pedro je probio desni bok, ubacio je loptu u peterac, a Sevillin branič Konko nespretno ju je poslao u vlastitu mrežu! Već u 25. minuti bilo je 2:0.  Xavi je filigranski točno ubacio loptu iza leđa Sevilline obrane, utrčao je pravodobno Messi i zabio za 2:0. A dvije minute prije odlaska na odmor vidjeli smo pravu Messijevu majstoriju, Nou Camp je bio na nogama! Dani Alves je gurnuo Messiju loptu u 16-erac, a genijalni je Argentinac, sa čovjekom na leđima, s ruba peterca, od prve iz polu-okreta, pogodio gornji lijevi kut iznenađenog Palopa! Bio je to senzacionalan gol za ovacije prepunog stadiona! A "točka na i" ove Barcelonine rapsodije, stigla je u 90. minuti. Iniesta je ušao u 16-erac gostiju i odigrao krasnu povratnu loptu za Messija, koji je svojim trećim pogotkom postavio konačnih 4:0 za prvi ovosezonski Barcin trofej.

Rafa uzeo prvi trofej

U 23. izdanju talijanskog superkupa, Inter je svladao Romu 3:1. Povela je Roma golom Riisea u 21, minuti, a izjednačio je Pandev. Samuel Eto’o je golovima u 70. i 80. minuti donio svom sastavu, ali i Mourinhovu nasljedniku Rafaelu Benitezu, prvi ovosezonski trofej europskom prvaku.

Komentara 5

OB
-obrisani-
23:24 21.08.2010.

Prije 6 mjeseci otvorila se nova prilika da se izvučete iz financijske krize. Ta prilika je www.gdi-wealth.ws. Ova web stranica pomogla je više od 400 ljudi da se spase od \"propasti\", tj. bankrota, a neki od njih ne samo da su se oduprli krizi, već su i osigurali mjesečne prihode veće od 8000 kuna! Ukratko, www.gdi-wealth.ws je pomogao mnogima da promijene svoj život. Zašto ne bi i VAMA?

LU
luanti
23:52 21.08.2010.

kakvi biseri iz VL stave video iz prve utakmice baš ste novinari

Avatar nekakav
nekakav
08:38 22.08.2010.

sad sevidi tko je messi bez barcelone! nitko i ništa. na svjetskom je ko muha bez glave lutao terenom. sad može zabiti. kad cijela momčad stisne i drži.. to me podsjeća na gruntovčane, i onu scenu kad lovcu/bankaru moraju jelena dotjerati na čeku. genijalni argentinac s čovjekom na leđima..hahaha.pa da je bio ispred njega ne bi mogao pucati prema golu! lijepo su odigrale obje momčadi. ali prvenstvo počinje uskoro...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije