Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
a u braku je 17 godina

VIDEO Supruga talijanske legende na TV-u strastveno poljubila voditeljicu i sve šokirala

Foto: Screenshot
1/9
22.02.2022.
u 09:23

Inače, to joj nije prvi put. Atraktivna 40-godišnjakinja je i prije nekoliko godina napravila sličan potez kada je TV tv kamerama poljubila Belen Rodriguez

Legendarni bivši nogometaš Rome, Francesco Totti, u braku je s talijanskom manekenkom Ilary Blasi od 19. svibnja 2005. godine, no njegova je supruga često znala u javnosti napraviti poteze koji su vjerojatno šokirali i njega. 

Jedan takav je napravila i ovih dana kada je gostovala u emisiji Michelle Hunziker "Michelle Impossible". Ondje je  plesala s voditeljicom, a na kraju je iznenadila i nju i gledatelje. 

Privukla ju je sebi i poljubila na francuski način. Hunziker se potpuno iznenadila takvim ponašanjem Tottijeve supruge.

Inače, to joj nije prvi put. Atraktivna 40-godišnjakinja je i prije nekoliko godina napravila sličan potez kada je TV tv kamerama poljubila Belen Rodriguez.

Dodajmo kako s legendom Vučice ima dvoje djece, a njen ju suprug uvijek hvali. Jednom prilikom otkrio je i kako svaki puta kada čuje zvukove po noći u kući pošalje suprugu Ilary da provjeri ima li ikoga.

"Prije sam se sakrivao ako bih nešto čuo, pravio se da sam mrtav. Sada Ilary odlazi provjeriti, da to ne radi, ne bih je oženio!" kaže Totti.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije