Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAO U NEVJERICI

VIDEO Srpskog komentatora izluđivao je junak Hrvatske. Poslušajte reakcije na veličanstveni trijumf

Susret Srbije i Hrvatske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u vaterpolu
Foto: David Damnjanovic/PIXSELL
1/8
14.02.2024.
u 09:37

Upravo je junak barakuda Marko Bijač izluđivao srpskog komentatora čije su reakcije objavljene na društvenim mrežama poslije velike pobjede naših vaterpolista.

Hrvatski vaterpolisti igrat će u polufinalu Svjetskog prvenstva u Dohi nakon što su u utorak u četvrtfinalu svladali reprezentaciju Srbije s 15-13 (4-4, 5-5, 2-1, 4-3). Strijelce hrvatske vaterpolo reprezentacije predvodio je Loren Fatović s četiri pogotka, Marko Žuvela i Rino Burić postigli su po tri gola, a Konstantin Harkov dva. Marko Bijač imao je deset obrana, a obranio je dva peterca u drugom poluvremenu.

GALERIJA Hrvatska pobijedila Srbiju u polufinalu SP-a

Susret Srbije i Hrvatske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u vaterpolu
1/8

Upravo je junak barakuda Marko Bijač izluđivao srpskog komentatora čije su reakcije objavljene na društvenim mrežama poslije velike pobjede naših vaterpolista. Na početku utakmice nadao se kako će Srbija uzvratiti Hrvatskoj za posljednji poraz, ali njegova očekivanja nisu se ispunila. 

Marko Bijač svojim čudesnim obranama ostavio je u nevjerici srpskog TV komentatora, nekoliko puta samo je ponavljao: "Nevjerojatno, nevjerojatno..."

VEZANI ČLANCI:

"Što je sad prošlo, pa ovo je nevjerojatno", "Brani Bijač, drugi peterac koji je obranio", ostavljao je hrvatski čuvar mreže bez teksta srpskog komentatora. 

Inače, Hrvatska sutra od 15.30 sati igra polufinalni ogled protiv Francuske. 

Komentara 20

ŠI
Šime
11:27 14.02.2024.

Nije važno zvati ih Srbijanci ili Srbi,važno je da su i jedni i drugi izgubili od Hrvata,aizgubit će akoli se na Olimpijskim igrama u Parizu nađu u utakmici s Hrvatima.

Avatar stomugromova4
stomugromova4
12:00 14.02.2024.

prizemljio se malo bogami 'nebeski narod'.....

DA
Davor80
11:47 14.02.2024.

Koga briga za njih?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije