Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAROVI SU POZNATI

Iznenađenje u Dohi! Hrvatska saznala protivnike u polufinalu

Susret Srbije i Hrvatske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u vaterpolu
Foto: David Damnjanovic/PIXSELL
1/8
13.02.2024.
u 19:55

Hrvatska je na Svjetsko prvenstvo došla osigurati plasman na Olimpijske igre u Parizu 2024. godine. To su učinili pobjedom nad Kinom u osmini finala, a sada se nastavlja borba za novu medalju

Francuska vaterpolska reprezentacija napravila je pravu senzaciju u četvrtini finala Svjetskog prvenstva u Dohi porazivši Mađarsku rezultatom 12-11. Premda su Mađari u utakmicu ušli kao favorit, barakude će u četvrtak u 15.30 igrati protiv Francuza.

GALERIJA Hrvatska slavila nakon briljantne izvedbe Bijača! (15-13) Barakude idu u polufinale

Susret Srbije i Hrvatske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u vaterpolu
1/8

Hrvatski vaterpolisti su polufinale izborili pobjedom u žestokom derbiju sa Srbijom. Gotovo cijela utakmica bila je izjednačena, a tek su u samoj završnici izabranici Ivice Tucka došli protivnicima nedostižne prednosti.

VEZANI ČLANCI:

Hrvatska je na Svjetsko prvenstvo došla osigurati plasman na Olimpijske igre u Parizu 2024. godine. To su učinili pobjedom nad Kinom u osmini finala, a sada se nastavlja borba za novu medalju.

VIDEO Hajduk slavi 113. rođendan: Klub 'bilih' skoro je nosio drugačije ime

Komentara 5

KU
Kujttim
20:12 13.02.2024.

Neće biti lako protiv Francuske. Nominalno, mi smo bolji, ali pobjeda neće doći sama od sebe! Opet finale Hrvatska- Španjolska, ali...polako, moramo dobiti Francuze.

FA
Fake
10:02 14.02.2024.

Finale, Hrvatska-Španjolska pa da vratimo dug.

BE
bezvrijedanyugodinar
09:11 14.02.2024.

Nesmje se pocijenit Francuze, ako su izbacili Mađare i s Grčkom su izgubili jedan razlike

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije