Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME ZA DANSKU

VIDEO Hrvatski rukometaši odradili trening u tišini nakon teškog debakla protiv Crne Gore

Hrvatska rukometna reprezentacija odradila trening u Poreču
Sasa Miljevic/PIXSELL
21.01.2022.
u 15:00

Samo pobjeda nad svjetskim prvacima Dancima ostavlja Hrvatsku u igri za polufinale te borbu za medalju.

Hrvatski rukometaši doživjeli su neugodan poraz u drugom krugu Europskog prvenstva protiv Crne Gore (26:32), ali život ide dalje i ništa još nije potpuno izgubljeno pa se treba pripremati za sutrašnji dvoboj s Danskom.

U Budimpešti je naš Damir Mrvec i prati trening reprezentativaca, koji ide svojim tijekom. Fizički su svi spremni, u to nema sumnje, no izbornik Hrvoje Horvat mora pronaći načine kako ih "dići" psihički.

Nadajmo se da će u tome uspjeti jer samo pobjeda nad svjetskim prvacima Dancima ostavlja Hrvatsku u igri za polufinale te borbu za medalju. Ne treba smetnuti s uma, Hrvatska je na prošlom Euru bila srebrna...

 

Komentara 1

ĆA
ĆanotaKrljo
15:31 21.01.2022.

Čak su i trenirali ... e sad bi moglo nešto i biti ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije