Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZGODNA SITUACIJA

Danski izbornik prije utakmice s Hrvatskom: Svakodnevno smo u strahu

Danska otvorila drugi krug Europskog prvenstva pobjedom protiv Islanda
Sanjin Strukic/PIXSELL
21.01.2022.
u 14:01

- Sjedimo, čekamo rezultate testova i nadamo se najboljem.

Danski izbornik Nikolaj Jacobsen vodio je reprezentaciju do četiri pobjede u isto toliko susreta i polufinale je sve bliže, ali panika postoji zbog situacije na koju se baš i ne može utjecati. Naravno, riječ je o širenju zaraze koronavirusom.

- Trenutačno imamo kompletan kadar i nadamo se da će tako i ostati, ali svi smo svakodnevno u strahu, sjedimo, čekamo rezultate testova i nadamo se najboljem - kazao je izbornik Danske.

 

Spomenuo je da su svim potencijalnim rezervama unaprijed poslali poruke da budu spremni u slučaju da ih se pozove pa da odmah dođu na Europsko prvenstvo.

Sreća je da ima širok kadar, Danska je toliko moćna. Island, koji je poražen od nje 24:28 nije te sreće.

- U početku je u hotelu bilo turista koji nisu nosili maske, a išli su posvuda, a sada je svih šest ekipa zajedno i svi koriste isti švedski stol. Ne razumijem ja puno stvari i duboko sam razočaran da smo se našli u ovoj situaciji - izjavio je islandski izbornik Gudmundur Gudmundsson.

Hrvatska će u drugom krugu igrati i s Islandom, ali najprije slijede Danci. A njima Francuzi. Stoga, do međusobnog dvoboja jednima i drugima možda iščeznu i teoretske šanse za polufinale.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Komentara 4

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
14:20 21.01.2022.

Danski izbornik prije utakmice s Hrvatskom: Svakodnevno smo u strahu da balkanski suparnik sukladno njihovoj kulturi i sportskoj naturi ne pokuša na terenu igrati sa deset igrača ili srediti da utakmicu sude njihov pomični trener i fizioterapeut balkanske ekipe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije