Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brazilska zvijezda

VIDEO Casemiro na konferenciji Brazila iznenadio sve kad je spomenuo Luku Modrića

LaLiga - Real Madrid v Real Sociedad
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
1/4
27.11.2022.
u 09:39

Bivši veznjak Reala uputio je veliki kompliment kapetanu hrvatske reprezentacije.

Brazilska nogometna zvijezda Casemiro pojavio se pred novinarima na redovitoj konferenciji prije treninga nacionalne vrste. Novinari su ga tom prilikom pitali koga s kim bi se (od Brazilaca jasno) najugodnije osjećao u veznom redu, a on se našalio i rekao s Lukom Modrićem i Tonijem Kroosom.

Dugogodišnji veznjak Real Madrida ovoga je ljeta prešao kod Erika ten Haga u Manchester United, a ovakav odgovor ne iznenađuje jer je Casemiro s Modrićem i Kroosom igrao devet godina i osvojio sve što se osvojiti moglo. 

Casemiro je napustio Real nakon 336 utakmica, 31 gola i 29 asistencija. Španjolski klub ga je prije devet godina doveo za šest milijuna eura iz brazilskog Sao Paula.

Soccer Football - LaLiga - Real Madrid v Real Sociedad - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - March 5, 2022 Real Madrid's Luka Modric celebrates scoring their second goal with Casemiro and teammates REUTERS/Juan Medina Photo: JUAN MEDINA/REUTERS
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS

Dodajmo i kako Brazilci u ponedjeljak od 17 sati igraju protiv Švicarske nakon što su u prvom kolu svladali Srbiju rezultatom 2:0

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Standings provided by Sofascore

Komentara 1

KP
Karlovacko pivo
10:31 27.11.2022.

Čovjek je samo rekao istinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije