Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLJEDA NOGE

Neymar napisao emotivno pismo: 'Ovo je jedan od najtežih trenutaka u karijeri, dat ću sve od sebe da budem spreman'

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group G - Brazil v Serbia
Foto: AMANDA PEROBELLI/REUTERS
1/6
25.11.2022.
u 22:42

Neymar je u četvrtak šepajući napustio travnjak stadiona Lusail, a svijet su obišle fotografije njegovog natečenog skočnog zgloba.

Ponos i ljubav koje osjećam noseći dres su neobjašnjivi. Da mi je Bog dao priliku da izaberem zemlju u kojoj ću se roditi, to bi bio Brazil,  poručio je to u emotivnoj poruci brazilski nogometaš Neymar koji se našao u velikim problemima nakon utakmice sa Srbijom u kojoj su slavili s 2-0.

Igrač PSG-a pretrpio je ozljedu desnog gležnja i bez njega će Brazil igrati protiv Švicarske. Ozlijeđeni su mu ligamenti u skočnom zglobu, a sličnu ozljedu na istoj je utakmici 'zaradio' i Danillo.

- Ništa u mom životu nije bilo dano ili lako, uvijek sam morao juriti za svojim snovima i ciljevima. Nikada ne želi nekome zlo, već pomaže onima kojima je potrebno. Današnji dan je postao jedan od najtežih trenutaka u mojoj karijeri… i na Svjetskom prvenstvu. Da, ozlijeđen sam, neugodno je, boljet će, ali siguran sam da ću imati priliku vratiti se - napisao je Neymar na Instagramu i dodao da je spreman dati sve od sebe za svoju zemlju i kolege.

Neymar je u četvrtak šepajući napustio travnjak stadiona Lusail, a svijet su obišle fotografije njegovog natečenog skočnog zgloba.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista

>> VIDEO: Dalić gospodski odgovorio izborniku Kanade koji kaže da će sj*ebati Hrvatsku: Mi pričamo na terenu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije