Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PARA SRCE...

VIDEO Bili smo poput braće: Pokojnom prijatelju (24) otpjevao baladu pa podigao pehar njemu u čast

Foto: Pixsell/Facebook
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
30.12.2021.
u 10:32

"Njegova tragična smrt za mene je i dan danas nešto što nisam prihvatio i nešto što je ostavilo jako velik ožiljak u meni. Bili smo poput braće, njegov odlazak u meni je ostavio ogromnu prazninu koja se nikada neće popuniti"

Ekipa Krešimir Keta Bandić osvojila je 50. izdanje malonogometnog turnira "Kutija šibica" nakon što je u finalu u dvorani 2 Doma sportova pobijedila Polikliniku Milojević sa 4-3 boljim izvođenjem sedmeraca nakon što je susret završio bez golova.  Za Polikliniku Milojević uglavnom su igrali igrači Futsal Dinama, dok se hercegovački sastav skupio se u čast prijatelja, bivšeg golmana Širokog, koji je iznenada preminuo u ožujku 2019. od zastoja srca u 24. godini i to dok je gledao utakmicu svog voljenog Dinama.

"Sve što sam prolazio u tim mladim danima, prolazio je i pokojni Keta. Bili smo susjedi, skupa smo išli na treninge, družili se, bili smo zaista pravi prijatelji. Taj momak je bio od sviju nas najveći profesionalac i puno prije je sazrio nego drugi igrači iz generacije uključujući i mene. Njegova tragična smrt za mene je i dan danas nešto što nisam prihvatio i nešto što je ostavilo jako velik ožiljak u meni. Bili smo poput braće, njegov odlazak u meni je ostavio ogromnu prazninu koja se nikada neće popuniti", rekao je u intervjuu za Sportsport.ba Romano Vlaho, veliki Ketin prijatelj.

Odluka je pala u četvrtoj seriji kada je Josip Božinović zabio, a potom je Marko Čolak obranio udarac Kristijanu Grbeši. Iako su bili autsajderi, ekipa sastavljena od Mostaraca i Splićana stigla je do kraja. Najbolji igrač turnira je Josip Božinović iz pobjedničkog sastava, najbolji vratar je Maro Čolak, također iz ekipe Krešimir Keta Bandić, dok je prvi strijelac Luka Perić iz Jucy Maraske s devet golova.

Posebno je ovo emotivan naslov, sjeća na prijatelja koji je prerano otišao s ovoga svijeta, a koliko im znači posebno je istaknuo Romano Vlaho koji je njemu u čast obradio i poznatu pjesmu 'Nema više druga mog'. 

Pogledajte video:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije