Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNA LP

Veszprem i PSG u četvrfinalu Lige prvaka. Pred njima su izrazito teški protivnici

Zagreb: 13. kolo EHF Lige prvaka, RK Zagreb - PSG
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
04.04.2024.
u 23:34

U srijedu su plasman u četvrtfinale izborili i francuski Montpellier pobjedom 30-24 protiv Zagreba, nakon 27-27 iz prve utakmice, te Kielce koji je u obje utakmice bio bolji od Gudmea. Montpellier će u četvrtfinalu igrati protiv THW Kiela, a Industria Kielce proitv Magdeburga

Nakon Kielcea i Montpelliera plasman u četvrtfinale rukometne Lige prvaka izborili su i Veszprem te Paris Saint-Germain. Paris Saint-Germain je prošao dalje s dvije pobjede protiv Orlen Wisle Plock. U prvom susretu Francuzi su slavili sa 30-26, a u uzvratu u Parizu sa 34-33.

Kod PSG-a su najefikasniji bili Elohim Prandi s devet, David Balaguer Romeu s osam, te Kamil Syprzak sa sedam golova. Na suprotnoj strani Przemyslaw Krajewski je zabio osam, a Abel Serdio Guntin šest golova. Hrvatski rukometaš Tin Lučin je zabio dva, Leon Šušnja jedan gol, dok je Mirko Alilović imao jednu obranu.

VIDEO Rukometaši očarali svijet: Jedan podatak otkriva težinu španjolskog poraza

PSG sada u četvrtfinalu čeka Barcelona. Telekom Veszprem je u okršaju mađarskih klubova izborio četvrtfinale također s dvije pobjede protiv Pick Szegeda. Nakon gostujućeg slavlja 37-30, Veszprem je pred svojim navijačima pobijedio sa 39-32.

Bjelorus Mikita Vailupau predvodio je pobjednički sastav s osam golova, dok je Srbin Dragan Pechmalbec dodao šest golova. Na suprotnoj strani Portugalac Miguel Martins je zabio osam golova, Španjolac Imanol Garciandia je dodao šest, naš Mario Šoštarić je zabio četiri, Luka Stepančić tri, a Marin Jelinić dva gola.

VEZANI ČLANCI:

Telekom Veszprem će u četvrtfinalu igrati protiv danskog Aalborg Handbolda. U srijedu su plasman u četvrtfinale izborili i francuski Montpellier pobjedom 30-24 protiv Zagreba, nakon 27-27 iz prve utakmice, te Kielce koji je u obje utakmice bio bolji od Gudmea. Montpellier će u četvrtfinalu igrati protiv THW Kiela, a Industria Kielce proitv Magdeburga. Prve utakmice su 24. i 25. travnja, a uzvrati su 1. i 2. svibnja. Pobjednici četvrtfinalnih ogleda izborit će plasman na Final Four koji se 8. i 9. lipnja igra u Kolnu.

GALERIJA Hrvatska svladala Njemačku! (30-24) Nevjerojatni Kuzmanović napravio čudo u Kolnu

Zagreb: 13. kolo EHF Lige prvaka, RK Zagreb - PSG
1/11

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije