Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opuštanje nakon Belgije

Vatreni se zabavljali na plaži u Dohi: Svi su se smijali kad je krenuo Livaja...

Foto: Hajduk/TikTok
1/4
03.12.2022.
u 12:07

Marko Livaja, Martin Erlić, Nikola Vlašić, Mario Pašalić i Ante Budimir navukli su kupaće gaće i otišli na plažu, na kojoj se, u plićaku nalazi i velika drvena ljuljačka. Jasno, odmah im je sinula ideja da je isprobaju.

Hrvatska reprezentacija ostvarila je prvi cilj na SP u Katru te izborila nastup u osmini finala gdje će se u ponedjeljak sučeliti Japanu. Dalićevi izabranici nisu imali jednostavan zadatak u skupini F, a posebno zahtjevan bio je posljednji okršaj sa snažnim Belgijcima (0:0). No, nakon što su sve uspješno apsolvirali, vatreni su dobili slobodno vrijeme za zasluženi odmor, a neki su ga iskoristili na plaži pored hotela u kojem su smještani u Dohi.

Marko Livaja, Martin Erlić, Nikola Vlašić, Mario Pašalić i Ante Budimir navukli su kupaće gaće i otišli na plažu, na kojoj se, u plićaku nalazi i velika drvena ljuljačka. Jasno, odmah im je sinula ideja da je isprobaju.

Prvi se odvažio Livaja, a kad je sjeo zatražio je pomoć da ga zaljuljaju. Učinili su to Vlašić i Budimir dok su ostali sa smiješkom pratili zgodu Hajdukova napadača. Video, koji jasno govori da u taboru hrvatske reprezentacije vlada sjajna atmosfera, pogledajte OVDJE

>> VIDEO: Specijalna emisija: Jedna stvar neće nam prolaziti dalje, gubili smo lopte koje nismo smjeli

Komentara 16

DU
Deleted user
12:35 03.12.2022.

veliki lingvisti , koji su iskopali da se umjesto Belgijanci kaze Belgijci ,, zasto ne i Srbijci , ili Austrijci , nabijem vas .... ce sont des Belges

PR
Propitivač
12:14 03.12.2022.

Izvještaj specijalnog reportera VL-a iz Katara. Ne, čekaj, VL nema novinara na SP.

DU
Deleted user
14:05 03.12.2022.

Glupi moroni od navijača Dinama i Hajduka se mlate, ostanu bez zubi, dobiju dosije a ovi se svi zajedno zajebavaju i izruguju svima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije