Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandalozno

VIDEO Piksi degutantno psovao švicarske Kosovare! Prijeti mu drakonska kazna Fife?

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group G - Serbia v Switzerland
Foto: Carl Recine/REUTERS
1/7
02.12.2022.
u 22:00

Srpski izbornik Dragan Stojković nije se proslavio divljačkim i nekulturnim potezom, pogotovo kada se radi o izborniku

Švicarska je slavila protiv Srbije u zadnjem kolu grupne faze s 3:2 i tako izbacila Srbiju sa svjetskog prventsva. Uz Švicarce grupu su prošli i Brazilci dok Srbi idu kući. Međutim, dvoboj je obilježio i jedan prostački ispad izbornika Srbije Dragana Stojkovića Piksija koji je nakon pogotka Srbije ružno psovao švicarske Kosovare Xherdana Shaqirija i kapetana Granita Xhaku. Susjedi su poveli 1:2 pogotkom Juventusovog napadala Dušana Vlahovića, a kamere su uhvatile legendarnog jugoslavenskog nogometaša kako slavi pogodak, ali to je svakako mogao napraviti i na puno ljepši način....

>> VIDEO: Specijalna emisija: Jedna stvar neće nam prolaziti dalje, gubili smo lopte koje nismo smjeli

S njegovih usana su se jasno mogle razaznati psovke a i lako se zaključi kome su one upućene. Već dugo vremena traje napetost između Srbije i Švicarske zbog simbola dvoglavog orla kojeg je pokazivao Shaqiri, a švicarski savez je poručio kako se ovakve stvari više neće ponavljati. 

Fifa ne dopušta ovakve poteze, želi što manje politike u nogometu, ali će onda sigurno sa zanimanjem pogledati zadnji ispad srpskog izbornika Dragana Stojkovića poslije gola Dušana Vlahovića

Piksi se zaista ponio jako ružno kada je spominjao 'šiptarsku majku', a ovdje će posla imati i disciplinski suci. Kraj utakmice protekao je u ružnim scenama naguravanja Xhake i srpskih nogometaša, a nastali su i neredi na tribinama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sportal.rs (@sportal_srbija)

Standings provided by Sofascore

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 160

ID
Idimidođimi
22:16 02.12.2022.

Cijeli svijet je večeras imao prilike vidjeti srpski mentalitet.

Avatar Hr221vat
Hr221vat
22:11 02.12.2022.

nadam se da će fifa žestoko kazniti ove divljake i nogometni savez srbije

MI
Mislav28
22:08 02.12.2022.

Srbijanska kultura to je kod njih normalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije