Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humano

Vatreni pomažu teško oboljelom suigraču Mandžukića i Olića

'gusak_ve2_spo_090611'
''
13.06.2011.
u 09:15

Slavko Gusak (33) dijelio je u Marsoniji svlačionicu s našim reprezentativcima koji su inicirali priključenje velikoj humanitarnoj akciji

Hrvatski nogometni reprezentativci ponovno su pokazali humanost. Na poticaj Marija Mandžukića i Ivice Olića, vatreni su se uključili u veliku humanitarnu akciju za pomoć brodskom nogometašu Slavku Gusaku (33), koji se bori s iznimno teškim i zloćudnim karcinomom trbušne šupljine, zbog kojeg je do sada već pet puta operiran.

Gusak je u karijeri nastupao u prvoligaškim i drugoligaškim klubovima, jedno vrijeme čak i u Hajduku, ali najljepše uspomene vežu ga uz brodsku Marsoniju, čije je boje neko vrijeme branio s Olićem i Mandžukićem.

– Zahvaljujem vatrenima, ali i svima koji su se na bilo koji način uključili u humanitarnu akciju za mene. Sretan sam što vidim da nisam sam u toj borbi koja traje godinama. Njihova mi pažnja daje još veću snagu da se nastavim boriti. Zahvaljujem Bogu što mi je poslao takve prijatelje – rekao je Gusak, koji upravo prolazi težak kemoterapijski tretman u Zagrebu.

Na nedavnom humanitarnom malonogometnom turniru u Slavonskom Brodu prikupljeno je 50.000 kuna za nastavak Slavkova liječenja, a u akciju za pomoć tom uzornom sportašu uključili su se i veterani Dinama, koji će ovaj mjesec u Brodu igrati prijateljsku utakmicu s veteranima Marsonije.

Prema najavama, Zagrepčani će nastupiti u respektabilnom i atraktivnom sastavu s Bobanom, Šukerom, Ladićem...

Komentara 2

LA
Lass
11:31 13.06.2011.

Ovo znači biti veliki sportaš. Uzalud si ti najbolji igrač svijeta ako nisi čovjek i ako svoj talent nisi spreman koristiti kako bi pomogao onome kome je pomoć potrebna. Bravo Mandžo, bravo Oliću, bravo svi koji ste spremni pomoći. Hvala što dajete dobar primjer drugima.

DU
Deleted user
08:33 14.06.2011.

Pa je , bez obzira ko što reko ili mislio , akcija hvale vrijedna. Slavku što skoro ozdravljenje !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije