Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Varaždinu

Varaždin propustio veliku priliku! Istra ostala u prvoj ligi

Varaždin propustio veliku priliku! Istra ostala u prvoj ligi
Foto: Vjeran Žganecd Rogulja/PIXSELL
02.06.2018. u 20:51

Nogometaši Istre i sljedeće godine igrat će u Prvoj HNL! U uzvratnoj utakmici kvalifikacija izgubili su u Varaždinu 1:0, no dovoljnom se pokazala prednost od 3:1 iz prve utakmice.

Domaćin je od prve minute krenuo vrlo ofenzivno, a čak dva navrata tražili su jedanaesterac, no sudac Strukan je samo pokazao da se igra dalje. Varaždinci su opasno zaprijetili u dva navrata preko Drožđeka, no najbolje prilike imali su u završnici prvog dijela kada je prvo Čelić u izglednoj prilici glavom pucao pokraj gola, a onda i kada je udarac Sačera blokirala obrana gostiju.

Još odlučnije domaćin je krenuo u nastavak utakmice, no Ćorić je zaustavljao udarce Bamidelea i Jerteca. No ni Ćorić nije imao šanse u 55. minuti kada je lijepu akciju Varaždinaca golom iskosa s lijeve strane okrunio Drožđek. Samo četiri minute kasnije nova prilika za Varaždin, no Jertec s ruba šesnaesterca puca preko gola.

Istra je posljednjih 25 minuta morala igrati s igračem manje nakon što je Zgrablić zbog prekršaja nad Sačerom dobio drugi žuti karton.

Do kraja Varaždinci su tražili drugi gol, ali rezultat se više nije mijenjao.

Varaždin IStra
1/14

Komentara 29

Avatar rubinet
rubinet
21:25 02.06.2018.

Sudac prestrogo isljučio Istriana...

Avatar rubinet
rubinet
21:25 02.06.2018.

Zgrablić je CAR! daje sve od sebe...

DU
Deleted user
11:17 03.06.2018.

Jedna Praznomirska filijala manje. Bravo Istra!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije