Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOVA DO KROVA

Kakav bi to transfer bio: Nećete vjerovati koliko žele platiti za Modrića

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
01.06.2018.
u 22:27

Luka ugovor s Realom ima do 2020.

U Juventusu su svjesni da će teško zadržati Miralema Pjanića za kojeg su interes pokazali Real Madrid i Barcelona.

Stara dama tako je odredila cijenu za bh. veznjaka, a klub koji ga želi dovesti morat će im platiti 70 milijuna eura, tvrdi Corriere dello Sport.

No, Talijani ne staju na toj informaciji već dodaju da su u klubu odlučili da će kao zamjenu za Pjanića dovesti Luku Modrića.

I to za tih 70 milijuna eura koliko bi dobili od prodaje Pjanića.

Luka ugovor s Realom ima do 2020.

Luka Modrić
1/8

Komentara 46

Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
23:49 01.06.2018.

Navodno Juventus želi kao zamjenu dovesti braću stazić?! ...nema dokaza, ali se priča da odlazi Mandžukić i Pjanić, a dolaze stazići i vraća se zvijezda u grb...crvena, kao nekad kod fk partizan

RO
robertbruckner
22:54 01.06.2018.

Hitlerov ministar Gobles je rekao: lazi, lazi, lazi lazi i nesta ce ostati od lazi

RO
robertbruckner
23:00 01.06.2018.

jaden vic: jampot su crveni kmeri dopeljalji Jozi Zagorcu v beograd cigija kaj mu bu pripovjedav viceve, tak se seceju i tito veli cigi: vidis cigo kak je lepo nasim radnicima sve je njihovo i oni upravljaju tvornicima a cigo veli Jozi: mene su tvoji dopeljalji kaj bum ja tebi pripovjedao viceve a sad ih ti pripovedas meni hihihihihhihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije