Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni na okupu

Pjaca: Moramo pokazati da je utakmica protiv Španjolaca bila samo loš dan

Marko Pjaca
Foto: Vecernji.hr
1/6
08.10.2018.
u 12:30

Poraz od Španjolske teško nam je pao, ali nas nije poljuljao - rekao je izbornik Dalić

Hrvatska nogometna reprezentacija okuplja se u Zagrebu uoči utakmice Lige nacija protiv Engleske u petak te prijateljskog dvoboja tri dana kasnije s Jordanom. Oba susreta igraju se u Rijeci.

U premijernom nastupu u Ligi nacija Hrvatska je izgubila od Španjolske (0:6), sada protiv Engleza treba popraviti dojam.

- Normalno da sam spreman. Još ne znam što je s Lovrom, ali ako bude potrebe neće biti problema zaigrati. Nadam se da ćemo protiv Engleza ponoviti igru kao i na SP-u - kazao je Diminik Livaković.

-  Utakmica protiv Engleza nam je bitna. Bit će to drugačija utakmica nego ona na SP-u. Nakon poraza od Španjolaca bili smo tužni i ljutiti, nije nam bilo lako oporaviti se. Tu smo puni motiva i moramo pokazati da je to bio samo jedan loš dan - rekao je Marko Pjaca te istaknuo kako neće biti ugodno igrati pred praznim tribinama.

Andrej Kramarić se nakon ozljede ponovno pojavio na okupljanju reprezentacije.

- Uvijek mi je zadovoljstvo igrati za reprezentaciju. Nadam se da se nije poljuljala atmosfera nakon poraza protiv Španjolske. Rezultatom na SP-u podigli smo ljestvicu. Žao mi je što ćemo protiv Engleza igrati pred praznim tribinama, ali moramo biti motivirani. Doći će mlađi igrači i oni moraju povući za Hrvatsku - rekao je Andrej Kramarić.

>> Pogledajte presicu izbornika Zlatka Dalića

- Poraz od Španjolske teško nam je pao, ali nas nije poljuljao. Razgovarao sam s igračima, zaključili smo da smo teško stradali jer nismo bili kompaktni od 20. minute. Španjolska je prošlost - izjavio je hrvatski izbornik Zlatko Dalić.

Komentara 10

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
13:54 08.10.2018.

Pjaca: Moramo pokazati da je utakmica protiv Španjolaca bila samo za one koji su na kladionici stavili keca na kantu golova u mreži vice prvaka svijeta.

DU
Deleted user
12:59 08.10.2018.

Pa Zimbabwe je jedan dobar suparnik. Ili Leshoto,?

Avatar John Dillinger
John Dillinger
13:12 08.10.2018.

Jako jako loš dan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije