Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK PRELOMIO

Zlatko Dalić objavio popis igrača za SP, ovo su 26 imena koje vodi u Katar

Dalić
Foto: Kruno Galjar
1/8
09.11.2022.
u 11:18

Hrvatski izbornik danas je objavio konačni popis igrača za Svjetsko prvenstvo u Katru. Odabrao je 26 imena.

Nogometni svijet ovih dana iščekuje završne popise putnika za Svjetsko prvenstvo u Katar, a danas je 26 izabranih objavio i hrvatski izbornik Zlatko Dalić. Hrvatski izbornik na današnjoj konferenciji za medije otpisao je osmoricu igrača koji su bili na proširenom popisu.

>> Pratite uživo konferenciju za medije

Dalićev popis igrača za SP

Vratari: Dominik Livaković, Ivica Ivušić, Ivo Grbić

Braniči: Domagoj Vida, Dejan Lovren, Borna Barišić, Josip Juranović, Joško Gvardiol, Borna Sosa, Josip Stanišić, Martin Erlić, Josip Šutalo

Vezni: Luka Modrić, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović, Mario Pašalić, Nikola Vlašić, Lovro Majer, Kristijan Jakić, Luka Sučić

Napadači: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Bruno Petković, Mislav Oršić, Ante Budimir, Marko Livaja

Podsjetimo, hrvatska reprezentacija okupit će se 13. i 14. studenoga u Zagrebu, odakle 14. studenog putuje u Rijad na prijateljsku utakmicu sa Saudijskom Arabijom, koja je zakazana za 16. studenoga. Dva dana poslije reprezentacija putuje u svoj bazni kamp u Kataru, u kojem 20. studenoga počinje Svjetsko prvenstvo

Svjetski doprvaci svoj put započinju 23. studenoga protiv Maroka, a vatrenima potom slijede dvoboji s Kanadom (27. studenoga) i Belgijom (1. prosinca). Prođemo li skupinu, onda ćemo se u osmini finala križati sa skupinom u kojoj su Španjolska, Njemačka, Japan i Kostarika.  

>> VIDEO: Kladionice Vatrenima daju manje od 2% šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru


 

Komentara 39

LE
lepizg
11:30 09.11.2022.

Što reći... Budimir 11 utakmica 1 gol! Čolak 13 utakmica 11 golova ove sezone. Čolak je u životnoj formi ali ne može igrati za svoju reprezentaciju! Također Vida po ničemu ne iskače da bi bio na tom popisu . Negovi najbolji dani su daleko iza njega!

Avatar Bud Humski
Bud Humski
11:49 09.11.2022.

Od sestorice napadaca, trojica iz HNL-a! Od ostale trojice... samo Perisic igra dobro i redovito. Kramaric je jedno vrijeme bio i ozlijedjen a i nije bas u nekoj golgeterskoj formi, a Budimir jos manje... Za nadati se da ce Orsic, Petkovic i Livaja biti na visini zadatka.

OB
objektivist
11:47 09.11.2022.

Sto je s Rebicem? Nije niti na ovom popisu, niti na popisu nesretnika koji ne idu u Katar :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije